Ali Ece, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le ilgili de çarpıcı sözler kullandı.

"YUNUS AKGÜN İÇİN HAKLI ÇIKTIM"

"Derbide Yunus Akgün'ün oynaması bana sürpriz olmazdı, iyi oynayacağını düşündüm ve onun için haklı çıktım. Icardi'nin ilk senesindeki Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz performansını anımsatıyor. Çalışkan, koşuyor ve güzel paslar da çıkarıyor."

"EL NESYRİ KAFASIYLA ATAMAZDI"

"Osimhen'in göğüs kafesiyle yaptığı asisti El Nesyri kafasıyla atamazdı. Gabriel Sara, 2 maçta gösterdiği performansla Beşiktaşlı Rafa Silva'ya meydan okuyor. Yanında Torreira ilk defa Galatasaray'da bu kadar rahat oynuyor. Geçen sene Galatasaray'ın Rams Park'da Fenerbahçe'ye yenildiği maçta herkes artist gibi oynuyordu şimdi herkes çalışıyor."

SALLAİ VE JAKOBS YORUMU

"Bazı maçlarda Mertens'in yerine yeni transfer Sallai oynasın bak o zaman Galatasaray'ın rakipten topu kapma süresi nasıl azalıyor? Jakobs için Beşiktaş'ta oynar demiştim, yanılmadım. Ciddi sakatlık yaşamazsa katkı sağlamaya devam eder. İyi transfer."

Wilfried Zaha, Fransa'da "İstenmeyen adam' oldu Wilfried Zaha, Fransa'da "İstenmeyen adam' oldu

DURSUN ÖZBEK HAKKINDA

"Benim Galatasaraylı Lisesi'nden arkadaşlarım var. Şunu söylediler 'Galatasaray, derbide 5-0'da yenseydi Dursun Özbek yine eleştiri almaya devam edecek' yani Ekim ayındaki Genel Kurul'da Özbek'i terleteceklermiş. Bana gelen bilgiler bu." dedi.

Editör: Berksan Sabancı