Serdar Ali Çelikler, Jose Mourinho ve Okan Buruk kıyası da yaptı.

"%50'YE ÇIKARTTIM"

"Galatasaray bana göre %50 oranında şampiyon oldu. Beşiktaş-Eyüpspor maçını izleyene kadar bu oran benim için %45'di ama daha sonra %50'ye çıkarttım. Avrupa maçları dönüşü ciddi sakatlık olmazsa, art arda aksilikler yaşanmazsa Okan Buruk ve öğrencileri üst üste 3.kez şampiyon olmaya çok yakın."

"O GÖRÜNTÜSÜNDEN ESER YOK"

"Bir insanı seksi kılan şey tipi ve giydiği kıyafet değildir. Başarısıdır. Mourinho'nun Roma'yla kazandığı Avrupa kupasından sonra o görüntüsünden eser yok. Böyle giderse kitapları satılmaz, Arabistan'da başarısız olur, artık TV kanallarında bile çıkarmazlar. Okan Buruk'a bak şimdi duruşu, konuşması, karizması değişti. Çok pozitif gözüküyor."

"OSİMHEN'İ FENERBAHÇE'YE AL TARTIŞILIR"

"Zenginin yanında zengin, fakirin yanında fakir gözükürsün. Bugün Osimhen'i Fenerbahçe'ye al tartışılır. El Nesyri'yi koy Galatasaray'a yine tartışılır ama bu kadar olmaz. Yunus Akgün'ü de çevresindeki futbolcular değiştirdi. 1.73 boyundaki Yunus  depara kalkıyor 1,81'lik Mert Müldür'le ve Yunus'u yakalayamıyor. Olacak iş değil."

ICARDİ'YE ELEŞTİRİLER

"Derbi galibiyeti Dursun Özbek'i rahatlattı. Ekim ayı Genel Kurulu artık daha rahat geçecek. Galatasaray'da gördüğüm tek negatif şey, Icardi'nin Mert Hakan Yandaşlaşma durumu. Senin Mert Hakan Yandaşlaşmana gerek yok. Sen kimsin de başkana sataşıyorsun? Kredisi fazla yok bence. Osimhen diye bir gerçek var. Böyle giderse çok fazla oynayamaz. 4-4-2'de riskli olur."

Dursun Özbek derbiden sonra açıklamalar yapacak Dursun Özbek derbiden sonra açıklamalar yapacak

KOÇ'A CANAYDIN BENZETMESİ

"Ali Koç, Özhan Canaydın gibi oldu. Başarısız olmasına rağmen gitmiyor. Canaydın da Genel Kurul'a çok hakimdi, Ali Koç da öyle. Rahmetli Hıncal Uluç ağzına geleni söylerdi o elindeki defterlerle Liselilere yaptığı yardımları söylerdi ve Başkan seçilirdi." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı