Vole'ye konuşan Ali Ece, Galatasaray'ın transfer politikasını da doğru bulduğunu söyledi.

"SACHA BOEY'E GÖRE..."

"Doue gerçekten başarılı bir futbolcu olacak. Fransa'dan Rennes'i biliyoruz değil mi? Hep atletik ve hızlı oyuncuları var, bu adamda bu özellikler mevcut. Galatasaray'ın hücumda işini kolaylaştıracak. Sacha Boey'e göre hücum yönü daha iyi. Boey ilk geldiğinde ne yaptığını bilmiyordu. Doue biraz daha akıllı işler yapıyor, son pasları ve son vuruşları daha iyi. Sonuç olarak iyi oyuncu, nokta atışı transfer diyebilirim."

"TRANSFERLERİN YÜZDE 80'İ TUTUYOR"

"Galatasaray scout ekibini gerçekten tebrik ediyorum. Son yıllarda yaptırdıkları transferlerin yüzde 80'i tutuyor. Bence Doue de onlardan birisi olacak. Tıpkı Boey'de başarılı oldukları gibi."

Oğuz Altay: "Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'yu çok arayacak" Oğuz Altay: "Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'yu çok arayacak"

"YÖNETİM BU KEZ DOĞRU YAPIYOR"

"Geçen sene Galatasaray patır patır transfer yaptı da ne oldu? Yarısını almasa yine şampiyon olacaktı zaten. Yönetim bu kez doğru yapıyor. Ayaklar yere sağlam basıyor. Batshuayi geldi mesela kötü bir tercih mi? Değil. O maliyete alınabilecek en iyi oyuncuyu aldılar. 2-3 tane nokta atışı hamleyle Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı olacaklarını düşünüyorum. Daha kiralıklardan gelenler de var." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı