Ali Ece, Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'e de övgüler sarf etti.

Serhat Ulueren: "Kimse artık onların kılına zarar veremez" Serhat Ulueren: "Kimse artık onların kılına zarar veremez"

"OKAN BURUK VERİM ALMAYI BAŞARIYOR"

"Yunus istikrarlı oyununu gösteriyor. Bu sene Galatasaray'da beklentileri yukarıya çıkaran bir isim oldu. Geçen sene Barış Alper, ondan önceki sene Kerem Aktürkoğlu bunu sağladı. Okan Buruk oyuncudan verim almayı başarıyor. Öğrencileri de aldıkları şansı iyi değerlendirerek karşılık veriyorlar."

"HAKİKATEN BÜYÜK LÜKS"

"Galatasaray zaten maça iyi başlamıştı. Hücum sürekliliği kurdu, gol atacağının sinyallerini vermişti ve duran toptan kilidi açtılar. Icardi'nin vuruşu usta vuruş. Kolay gibi gözükmesin. Galatasaray'da o kadar iyi duran top kullanan futbolcular var ki Kerem Demirbay, Gabriel Sara ve Dries Mertens'in attığı tüm toplar etkili oluyor. Hakikaten büyük lüks."

OSİMHEN YORUMU

"Osimhen Süper Lig tarihinin en unutulmaz gollerinden birini attı. Birincisi ilk anda yükselecekti bekledi ikincisinde golü yaptı. Mükemmel röveşata. Bu kadar uzun boylu oyuncunun estetik bir şekilde röveşata golü atması hakikaten takdiri hak ediyor. Napoli kariyerinden beri ben insan değil diyorum zaten. Olağanüstü bir atletizmi var. Çok rahat sırıkla atlamacı, kuma atlamacı, uzun atlamacı, atlet, maratoncu hepsi olabilirdi."

Osimhen Sanesm

"BU YÜZDEN YÜKSEK PARALAR VERİLİYOR"

"Galatasaray'ın geçen seneki kadrosundan büyük farkı çok isim yapmış yıldızlar yok ama Yunus Akgün, kendisine izlemeden kötü futbolcu denilen Gabriel Sara ve Ismail Jakobs fark yaratıyor. Geçen sene Angelino çok ofansif oynuyordu Jakobs'a göre ama defansif katkısı onun kadar iyi olamadı. Tek sıkıntısı sakatlık yaşaması. O sakatlıkları olmasa daha büyük oyuncu olabilirdi zaten. Kötü zemin de sakatlanıp oyundan çıkmasına sebebiyet verdi. Gabriel Sara'nın Antalyaspor maçında başka bir yüzünü görüyoruz. Defansif başarılı kademelerine şahit olduk. Abdülkerim'e hep yardım etti. O da oyunu iki yönlü oynamayı biliyor. Komple oyunculara bu yüzden yüksek paralar veriliyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı