Ahmet Çakar, Galatasaray yöneticilerinin Erden Timur'u kıskandığını iddia etti.

"KENDİSİ İYİ İNSANDIR"

"Erden Timur'un Cemalnur Sargut'la olan görüntülerini sormuştum. Bana bunun cenaze sonrası bir taziye merasimi olduğunu söyledi. Mesela TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yüklediği programı sorduğumda aynı cevabı alamadım. Erden Timur'un kendisi iyi bir insandır. Bebek'te lüks olmayan baraka gibi bir yerde oturmuştuk o zaman güzel de sohbet ettik. Galatasaray camiası tarafından sevilen bir insan. Yapılan transferlerde de başrol oynadı. Aldığı adamların yüzde 70'i tuttu, fayda sağladı."

"ASİT KUYUSUNA ATMAK İSTİYORLAR"

"Galatasaray yönetimi, Erden Timur'u Cemal Kaşıkçı gibi yaptı. Lime lime kestiler. Bunu da Derin Galatasaray yapısı yaptı. Adamı asit kuyusuna atmak istiyorlar. Dursun Özbek ve suratına bakınca kendimi kötü hissettiğim Metin Öztürk'le beraber diğer idareciler kıskandılar baktılar adam hocasıyla iyi, oyuncularla sarmaş dolaş 'Bu Galatasaray'ın sevgilisi oldu, biz ise yancı olduk' dediler ve indirdiler aşağı."

"GALATASARAY WİNNER'DIR"

"Galatasaray hacıyatmaz gibidir. Winner'dır. Bunu küçükken Galatasaraylı olan Ahmet olarak söylemiyorum. Galatasaray'ı en ağır şekilde eleştirenlerin başında ben gelirim. Öldü dersin bir bakarsın ayağa kalkar. Burak Elmas'ı ne yaptılar? Baktılar bu adam başkan felan olamaz hemen indirdiler. Galatasaray camiası hiç işi uzatmaz. Çabuk reaksiyon gösterir."

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

"Görünen o ki önümüzdeki sezon yarış yine Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecek. Beşiktaş'ın ne yaptığı belli değil. Hollandalı Van Bronckhorst'u getirdiler. Sergen'in ne eksiği vardı? Trabzonspor'un ise transferlerini görmek lazım, Abdullah Avcı bir şeyler yapabilir."

"TÜRK FUTBOLUNDA SİYASET YOK"

"En büyük yalan şu 'Türk futbolunda siyaset var' hayır efendim öyle bir şey yok. Bunlar uydurma laflar. TFF Başkanlık seçiminde de Mehmet Büyükekşi aday olacak ama bana göre kaybedecek. İddia ediyorum Büyükekşi Türkiye'de sadece Galatasaray stadına girebilir. Beşiktaş ve Trabzonspor stadına giremez. Kadıköy'den ise balık bile alamaz, yanından yaklaşamaz. Pes etmeyi bilmiyor, ısrarla koltuğunda oturmak istiyor."

Hande Sarıoğlu'ndan Barış Alper sözleri: "Tutamazsınız" Hande Sarıoğlu'ndan Barış Alper sözleri: "Tutamazsınız"

"HAMİT SEN KİMSİN YA?"

"Hamit'in egolu lafları hiç yakışmadı. Sen kimsin ya? Real Madrid'de oynadın diye kendini bulunmaz hint kumaşı felan mı sanıyorsun. O zaman Maradona da FIFA Başkanı olsaydı. Böyle bir zihniyet var mı?" şeklinde konuştu.

(343)