Ümit Özat'ın hedefinde Milli Takımın defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı var...

"SANA YAKIŞMIYOR"

"Abdülkerim Bardakçı, Portekizli futbolcuların hiçbirini durduramadı. Tamam Ronaldo karşısında bir şey yapamazsın ama bir tane mi top kesemezsin kardeşim? Ben Kaka'dan çalım yedim 15 yıl konuşuldum, Abdülkerim 10 tane çalım yedi 2 günde unutuldu."

"ALGIYI ÇOK GÜZEL YAPIYORLAR"

Metin Tekin: "Galatasaraylılar kızacak ama kolay değil..." Metin Tekin: "Galatasaraylılar kızacak ama kolay değil..."

"Abdülkerim, Galatasaray'daki gibi oynamıyor veya seviyesi bu. Bazı Galatasaraylı gazeteciler ve muhabirler de algıyı çok güzel yapıyorlar. Yok Milan istiyor, yok İspanya takımları izliyor. Sen bu halinle takımının Şampiyonlar Ligi maçlarında nasıl oynayacaksın merak ediyorum."

"ELİNDEN GELENİ YAPTI"

"Hücum hattı bir türlü oturmadı. Çünkü 9 numaramız oynamıyor. Kerem ve Yunus elinden geleni yaptı. Kaan zaten sakatmış, çocuğun elinden bu kadar geliyor. Sorun burada hocanın kurduğu yanlış kadro, oyun anlayışı ve B planının olmaması. Oyuncu değişikliklerinde bile geç kalıyor."

"GALATASARAY GÜNLERİNİ ARAR"

"Kerem Aktürkoğlu ne kadar yetenekli olursa olsun oyun disiplini yoksa yedek oturur. Avrupa'da şans bulamazsın, adam senin yeteneğine bakmaz. Sürekliliğine, takımla uyumuna, hocanın direktiflerini yerine getiriyor musun? Ona bakar. Yetenek her yerde var ama verimli olmak başka bir husus. Bu kafayla gidecekse Avrupa'ya, Galatasaray günlerini çok arar." dedi.