Ahmet Çakar, Portekizli teknik adamın stratejik olarak hata yaptığını iddia etti.

"KENDİNİ REZİL EDİYOR"

"Mourinho'ya eleştiri yapınca şöhret mi olacağız? Benim böyle bir kaygım yok, herkes bizi biliyor. Bizi aşağılamıyor kendisini çok yukarıda görüyor. Lille Başkanını tanımadığını söylüyor. Doğrudur ama bunu söyleme şekli rencide eder gibi yapıyor. Kariyerine ve başarılarına saygı duyuyorum ama son 20 günde yaptıklarına hiçbir şekilde saygım yok. Özel biri olmak demek, güzel bir insan olduğun anlamı taşımıyor. Karizması altında Türkiye'deki rakiplerini ezeceğim ayağına kendini rezil ve kepaze ediyor."

MOURİNHO VE TERİM BENZERLİĞİ

"Mourinho ve Fatih Terim'in çocukluk yıllarında yaşadığı travmalar onları büyük hoca yaptı. Karakter olarak birbirlerine benziyorlar. Bir daha Türkiye'de kimse Fatih Terim'i yakalayamaz. Bu kadar net konuşuyorum. Terim, fakir bi ailenin çocuğu. Ayağı aksayan Talat Terim'in oğlu. Adana Demirspor'dan Galatasaray'a geldi. 15 yıl Galatasaray'da şampiyonluk yaşamadı. Bunlar ağır travmalar. Teknik adamlık döneminde yaşadığı başarılar onun içerisindeki egolarını ortaya çıkardı. Orayı çekme, burayı çekme demeleri hep bunun altında çıkan şeyler."

"GALATASARAY'IN EN İYİ YAPTIĞI İŞ..."

"Mourinho'nun Okan Buruk'la ilgili demeçlerinde bir sıkıntı yok. Ama ne yapıyor biliyor musunuz? Galatasaray'ı bileyletiyor. Onun hedefi Kadıköy'de 6.haftada oynanacak derbi maçı öncesi ortalığı karıştırmak. Ama strateji hatası yaptı. Bazen bu demeçler birden camianın kenetlenmesine yol açabilir. Bir bakarsın Galatasaray, Dursun Özbek, Okan Buruk, yönetim ve UltrAslan hepsi bir araya gelmişler. Ali Koç ve ekibi, Mourinho Türkiye'ye gelince ne dediler? Habire Galtasaray'ı hedef al, onların aleyhine konuş. Çünkü Mourinho'nun sözleri, Ali Koç'tan daha çok itibar görecek. Gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da. Onun tek derdi Galatasaray ve 6.haftada oynanacak derbi karşılaşması. Aynı dümeni Jorge Jesus yaptı. Portekizlilerin yapısı böyledir. Galatasaray'ın en iyi yaptığı iş laf kavgasıdır, sinekten yağ çıkarırlar ve haklı çıkarlar. Galatasaray oh dedi kenetlenebiliriz dediler. Mourinho'ya neler yapacaklar görün şimdi. Bu siyasette de böyledir. Kendilerine bir düşman buldular ve Mourinho'ya sürekli giydirecekler."

Mert Hakan'ı susturan Samsunsporlu eski Galatasaraylı çıktı Mert Hakan'ı susturan Samsunsporlu eski Galatasaraylı çıktı

"HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM"

"Galatasaray'da Erden Timur'un ayrılığıyla ilgili olaylar başka. Söz konusu Dursun Özbek, Metin Öztürk ve diğer yöneticiler değil. Daha büyük tablodan bakın. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı