Serdar Ali Çelikler, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın performansları hakkında da konuştu.

4-4-2 TAVSİYESİ

"Galatasaray, Necati-Elmander stili 4-4-2 oynayabilir. İleride Batshuayi ve Icardi iyi anlaşır. Mertens de maçın son 20 dakikalarında oyun sıkıştığı zaman mücadelenin kilidini açabilir. Bu kadar net."

BARIŞ ALPER'E ELEŞTİRİLER

"Barış Alper'de bir formsuzluk görüyorum. Sen koşmayı bırakırsan iyi futbolcu olamazsın. Kanat olarak senin en büyük meziyetin koşmak. Öbür türlü çok göze batarsın. Bunu anlamalısın. Sanchez'den fırçayı yedi zaten Hatayspor maçında. Avrupa'ya 40 milyon Euro'ya gider gibi iddialar ortaya atılıyor. Orada AB pasaportlu oyuncu olman gerekiyor yoksa yabancı sayılırsın. O işler o kadar kolay değil. Elin Brezilyalı futbolcusuna bile o kadar para vermiyorlar artık."

"TABANCA GİBİ OYUNCU ALACAKSIN"

Önder Özen: "Osimhen, Antetokounmpo gibi fark yaratıyor" Önder Özen: "Osimhen, Antetokounmpo gibi fark yaratıyor"

"Zaha veya Kerem Aktürkoğlu'ndan birisi giderse kesinlikle sağ öne bir oyuncu gerekiyor. Tabanca gibi oyuncu alacaksın. Yıldız veya genç önemli değil. Tete gibisini getirme. Daha atletik bir adama ihtiyacın var."

HATAYSPOR MAÇINDAKİ POZİSYONLAR

"Icardi yüzde 100 hazır değil ama yine bir şekilde golünü atıyor ve tabelayı değiştiriyor. Kazandığı penaltının da tartışılacak bir tarafı yok. Batshuayi'nin golünde de herhangi bir ofsayt söz konusu değil. Boşuna yangın yapmaya gerek yok."

"LİSE 2'DE DEĞİLİZ YANİ"

"Kerem Aktürkoğlu fazla hassas bir çocuk. Tahammül seviyesi düşük. O kadar da küsmeye gerek yok. Lise 2'de değiliz yani. Bu olay basına sızdı, Tete'nin belgeleri, Digne'ye yapılan teklif hepsi kamuoyuna servis edildi. Demek ki içerde bir takım sıkıntılar ve çatışmalar var. İlk 11 ve kadro neyse hadi orada malzemeci, antrenörler felan görüyor ama belge işi hakikaten olacak iş değil yani. Büyük çatırdamaların göstergesi. Demek ki taraftar yönetime tepki göstermekte haklıymış. Eğer Kerem'e 13 milyon Euro'luk bir teklif varsa satarım. 2.4 milyon Euro maaş varsa o da iyi para bence. Bu hava değişimi Kerem'e de yansır. Şimdi gitmezse iş kötü gider. Sonu kötü biter. Adam 2 sene şampiyonlukta büyük katkı verdi, kulübün kasasına da 13 milyon Euro para koyacak 'Benden daha iyisini yapan varsa buyursun gelsin' diyecek. Abdülkerim için de aynısını düşünüyorum 29 yaşındaki futbolcuya 15 milyon Euro geliyorsa satarım." sözlerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı