Abdülkerim Durmaz, teknik direktör Okan Buruk olmak üzere Galatasaraylı bazı oyunculara eleştiriler yaptı.

"DOZUNU KAÇIRIRSAN HASTALIK OLUR"

"Okan Buruk her maç bahane anlatıyor. Bu işin kitabını yazacak neredeyse. O duruma geldi. Antrenörler bahanelerden bahsedebilirler ama bunun dozunu kaçırırsan hastalık olur. Rakipler bir yana Galatasaray taraftarına da antipatik gelirsin. Ete, süte, böceğe kızar hale geldi. Neye kızıyorsun sen? Abdülkerim Bardakçı golü eliyle engellediği için penaltı ve sarı kart çıkacak tabii ki. 3-2 olduktan sonra Abdülkerim sahada olsa ne olur, olmasa ne olur? O dakikaya kadar sahada yoktu bile. Keşke maça hiş başlamasaymış daha iyi olurmuş. Ne yiyor bu çocuk belli değil. Giydiği şort bile olmuyor kendisine. Koşamıyorsun. Uzun top atıyor isabet yok, geri toplarda beli dönmüyor. 3-4 ayda bir insan nasıl bu hale gelir anlamıyorum. Belki de sakatlık böyle yaptı."

"OKAN'A HAYAT DERSİ VEREBİLİRİM"

"Okan Buruk tribünden maç yönetmek zor demiş. O zaman taç çizgisinin dışına çıkmayacaksın. Hakeme İngilizce farklı şeyler söylemeyeceksin. Orası Avrupa. Ne Guardiola, ne Mourinho ne Okan Buruk'u dinlerler. Hepsini atarlar oyundan. Son bir şey söyleceğim Okan'a sevimli bir imajla başladı. Ben ondan futbolu daha iyi bilmem kendisi tecrübeli ve başarılı bir hoca. Futbol dersi veremem ama hayat dersi verebilirim. Çünkü ben ondan büyük ve abisi yaşında bir insanım. Eğer bu hareketlerine devam edersen antipatik olursun."

"SUNİ ÇİMLERDE MAÇ OYNANMAZ"

"En güzel bahaneyi maçtan sonra Batshuayi söyledi. Bu suni çimlerde maç oynanmaz. Aynısını Lugano-Fenerbahçe eşleşmesinde de söyledim. Koşan adam istediği gibi koşamaz. Pasın şiddeti başka olur. Çalım atarsın adam seni yakalar. Top atarsın o top normalde auta çıkmaz suni çimde kızak gibi çıkar. Bütün bunlar iyi takım için dezavantajdır. Kötü takım için ise avantajdır. Bu yüzden sürpriz sonuçlar çıkar."

"GOL YEMEDİ, KENDİ KALESİNE İKİ GOL ATTI"

"Mağlubiyetin iki sorumlusu var. Birincisi Abdülkerim, diğeri Muslera. Özellikle Muslera gol felan yemedi kendi kalesine iki tane gol attı. İlk golde rakip futbolcu şut bile atamadı. İkinci gol zaten skandal. Sonra baktı işler yürümeyecek ikinci yarı maça çıkmadı. Bazı futbolcular 0-0'ken bile oyundan çıkmak üster çünkü felaketi önceden sezerler. İhale onlara kalmasın diye çıkmak isterler."

"BAHANELER SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK Mİ?"

"Galatasaray yüzde 90 Young Boys'u eleyip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaktır. Süper Lig maçının ertelenmesi bir avantajdır. 1 hafta o maça odaklanacaksın. Gruplara kaldın o zaman ne olacak? Yine Okan Hoca bahaneler söylemeye devam edecek mi?"

"MUSLERA'DAN ÇOK GOL KURTARDI"

"Kerem Aktürkoğlu'nun performansı 1 numara. Kerem, Muslera'dan daha çok gol kurtardı üstüne asist de yaptı. Ne yapmadı maçta? Defansa yardım etti, asist yaptı, adam geçti, çalım attı, başka şeyler denedi."

Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

ZAHA ELEŞTİRİSİ

"Galatasaray'daki Zaha olayını anlamıyorum. Madem göndereceksen neden oyuna almıyorsun? Tam 2-1, 2-2'den sonra girebilecek bir futbolcuydu. Demek ki biletini kestiysen şans vermiyorsun, neden yedek kulübesine alıyorsun?"

SPİKERİ HEDEF ALDI

"Young Boys - Galatasaray maçının spikeri adamı sinir etti. Bu kadar olur mu? Abuk subuk şeyler bahsediyor. Ara sıra insan es verir. İnsan motor gibi 90 dakika milliyetçilik kasar mı? Tribünlere oynuyor tamamen. İrfan Hoca kenarda laptopa bakıyor onu bile abartıyor. Batshuayi gol atıyor, Icardi övgü alıyor anlamadım ben bu işten bir şey. 17-18 yaşında ergen çocukları gaza getirirsin ama aklı başında adamlar sana gülerler." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı