Ali Ece, günün şanssız isimlerinden Abdülkerim Bardakçı'ya eleştirilerde bulundu.

"ARASINDAKİ MESAFE 2-3 METREDEN FAZLA"

"Galatasaray, İsviçre'de olabilecek en kötü senaryo ile başladı. Bu kadar dikey, vertical ve boylamasına oynayan bir takıma karşı savunma oyuncularının biraz daha farkında olmaları gerekiyordu. Örnek verecek olursak sol bekteki Derrick Köhn neden bu kadar önde? Abdülkerim ve Köhn arasındaki mesafe 2-3 metreden fazla. Adam bomboş pozisyonda hızlı ve atletik şekilde girdi, golü attı. Zaten Young Boys'un olayı atletik futbolculara sahip olmalarıydı. Gerçekten savunma organizasyonu berbat. Bu seviyede olmaması gereken bir hataydı."

"KÖHN HÜCUMDA ÇOK ETKİSİZ"

"Galatasaray, ilk golü yedikten sonra Torreira'nın şutuyla beraberliği bulabilirdi. Daha sonrasında birkaç tehlikeli atak daha gördük. Bunlar Sara'nın ara paslarından geldi. Bonservis bedeli belli, kalitesi net bir futbolcu. Icardi-Sara-Mertens üçgeninde Galatasaray'ın bireysel kalitesi daha yüksek. Biraz da diğer oyuncuların ayak uydurması gerekiyordu. Özellikle Köhn hücumda çok etkisiz. Galatasaray'a ilk transfer olduğunda hücum kalitesi daha yüksekti."

"SADECE ICARDİ KOŞU GÖSTERİYOR"

"Galatasaray'ın hücum oyuncuları sürekli ayağına top bekliyorlar. Sadece Icardi koşu gösteriyor, hareket ediyor. İlk yarıdaki koşu mesafelerinde ilk 5 sırada Galatasaray'dan sadece Sara yer aldı. En azından bek oyuncuları bu alanda bir şey yapabilirdi."

"OMUZ SAKATLIĞI İŞE YARADI"

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

"Young Boys kalecisinin yalan rüzgarına dönen omuz sakatlığı işe yaradı. Galatasaray tam tempo yakalamışken oyunun ritmini düşürdü ve yerine başka bir kaleci girdi." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı