Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı ve eski hocası Fatih Terim'i hedef aldı.

Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..." Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..."

"RAMS PARK BASILMADI"

"Ali Koç, Fenerbahçe taraftarına sahip çıkmak için sahaya girdi ve taraftarının yanına gitti. Malum kişi, onu yere düşürdü kalkıp karşılık vermedi oraya gelene kadar küfürler, tepkiler oldu yine bir şey yapmadı. Burada yaşanılanları başka olaylarla karıştırmayın. Diyorlar ki 'Rams Park basıldı' Rams Park basılmadı. Fenerbahçeli futbolcular, maçtan sonra sonra Galatasaray Stadı'nda derbi galibiyeti kutlamak istedi. Buna izin verilmedi, çıktılar fotoğraf çekildiler, selfie çekildiler ve gittiler. Ayrıca Ali Koç, oradaki Stad görevlisiyle karşı karşıya gelene kadar önce kendi yöneticilerinden Hulusi Belgü ve Selahattin Baki'ye kızdı, bu olayların buraya gelmesinden dolayı. Herkes yaşanılan olayları iyi hatırlasın, başka tarafa çekmesinler. 1.5 sene önce Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yendiği vakit soyunma odası tahtalarına bir sürü yazı yazdılar hocasından başkanına kadar herkes poz verdiler. Fenerbahçelilerin sevinmeye hakkı yok mu?"

"2012'DE NELER YAPILDI?"

"Bu ülkede bir Süper Final oynandı Kadıköy'de 2012'de neler yapıldı? Kıyamet koptu. Taraftarlar birbirlerine girdiler, insanlar birbirlerini yaraladılar ama her şey güllük gülistanlıkmış gibi çıktılar ısrarla şampiyonluk kutlamak istediler. Dönemin Galatasaray hocası ve Başkanı böyle talep etti. Soyunma odasında almadılar, sahaya çıktılar." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı