Hollanda basınına konuşan Wesley Sneijder, Hakim Ziyech konusunda 50 yaşındaki teknik adamın hatalı davrandığını belirtti.

"KIŞKIRTIYOR"

"Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Hakim Ziyech'e Konyaspor maçında şans vermedi. Buruk, bu hamlesiyle kışkırtıyor ve onu takımdan ayrılmaya itiyor. Zorlu mücadelede ona güvenmemeyi tercih etti."

"ÜST DÜZEY BİR OYUNCU"

"Ziyech ve onun ayarındaki futbolcular her zaman üst düzey bir oyuncu statüsünde yer alır. Böyle isimleri kazanmanız gerekiyor. Ajax ve Chelsea'de kendini kanıtladı. 2022 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'yla çok güzel işler başardı. Yeniden forma şansı bulmasını umuyorum." dedi.

YOUNG BOYS MAÇINDA ŞANS BULACAK

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atacak" Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atacak"

Kulüpten gelen bilgilere göre Okan Buruk'un oyuncusunu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Youns Boys maçına sakladığı öğrenildi. Buruk'un Konyaspor müsabakasında şans verdiği Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Hakim Ziyech'e şans vermeye daha yakın olduğu belirtildi.

GALATASARAY'DAN NE KADAR KAZANIYOR?

31 yaşındaki futbolcunun Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor. Ziyech, Galatasaray'dan yıllık 2 miyon 850 bin Euro net ücret alıyor.

Geçen sezon görev aldığı 23 maçta 8 gol atıp 4 asistlik katkı verdi.

Kaynak: Free Kick / InfoSports

Editör: Berksan Sabancı