Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın transfer politikasına dair de demeçler verdi.

"ICARDİ TEHDİT"

Elfsborg'un hocasından Galatasaray maçı açıklaması Elfsborg'un hocasından Galatasaray maçı açıklaması

"Arjantin'e giden Mauro Icardi, ailesiyle arasını düzeltti. Bundan sonra performansı yükselecektir. Evet tam %100 hazır değil ama rakipler için Icardi hep tehdit oluşturur. Kendisi camiayı ve taraftarı seviyor. Milli aradan sonra performansı daha iyi olacaktır."

"ŞANSLARI YÜKSEK"

"Galatasaray'ın gününde olunca yenemeyeceği takım yok. Avrupa Ligi'nde şansları yüksek. 2 maçta 2 galibiyet alan sadece 5 takım var. Kalan maçlarını kazanıp, berabere kalırsa ilk 8'de bitirme ihtimali çok yükselir. Ara transferde de hamleler yapılır ve daha da iddialı konuma gelirler."

"NOKTA ATIŞI YAPACAKLAR"

"Galatasaray, özellikle sezon sonunda Muslera'nın yerine bir kaleci düşünüyor. Ama bu kez kiralamaya felan gitmeyecekler. Daha önce Pena kiralanmıştı. Nokta atışı yabancı transferi yapacaklar. Muslera'nın kendisiyle ilgili yönetimin bir hamlesi bulunmuyor, Okan Hoca da istekli değil. Zaten Uruguay'da kulüp aldı. Şimdiden yeni kaleci çalışmaları başladı diyebilirim. Ayrıca kanat bölgesinde Okan Hoca sıkıntı çekiyor. Oğuz Aydın'ı çok istemişti, alınmadı. Her iki kanatta da oynayabilen bir futbolcu arayışı var Galatasaray'ın." dedi.

Editör: Berksan Sabancı