FUTBOL

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın ilgilendiği 3 futbolcu..."

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın Ocak ayı transfer dönemi için 3 futbolcuyu yakından takip ettğini söyledi.

Abone Ol

Zeki Uzundurukan'ın Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine dair aktardığı bilgiler şöyle...

"YETKİLİLER TALİSCA İÇİN MASADA"

"Al-Nassr, Sadio Mane'yi satmak istiyordu başka takımlara ama olmadı. Ronaldo'dan sonra Talisca'dan rahatsızlar. Saha içerisinde golleri atıyor ama kamplara geç geliyor, sürekli para sorunu çıkartıyormuş. 10 milyon Euro karşılığında bırakmaya razılar. Galatasaraylı yetkililer Talisca için masada. Somut bir gelişme yok ama süreci yakından takip ediyorlar. Galatasaray'ın Talisca'ya ihtiyacı var mı? Bence var. Sara 8 numarada, Mertens ise yaşlı 90 dakikayı kaldıramıyor. Yedeği de yok, Talisca ligi de biliyor. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da Galatasaray'ın aradığı kan. Zamanında Mourinho ile görüşmüştü, Fenerbahçe'ye gelmek için ama Mourinho Szyamanski'den sonra Talisca'dan vazgeçti. Ocak ayı olmasa bile yaz aylarında kesin olarak Talisca'nın Galatasaraylı yetkililerle somut ve resmi temaslara geçeceğini düşünüyorum."

"SCOUT EKİBİ 2 İSİM ÖNERDİ"

"Talisca dışında Galatasaray gelecek vadeden futbolcularla da temaslarını sürdürüyor. Scout ekibi, Okan Hocaya 2 isim önerdi. Bunlardan birisi Fluminense'nin orta sahası Matheus Martinelli Lima. Kendisiyle birkaç Avrupa takımı da ilgileniyor. Henüz 22 yaşında ve piyasa değeri 10 milyon Euro. Galatasaray sambacıyı yakından takip ediyor. Bunun dışında Anderlecht'in 10 numarası Mario Stroeykens de gündemde. O da henüz 20 yaşında ve 10 milyon Euro'luk piyasa değeri var. Yani şunu söyleyeyim Galatasaray'ın parası var. Transferin son gününde Barış Alper'e Premier Lig'den 25 milyon Euro'luk teklif geldi ancak Başkan Dursun Özbek satmadı. Teklif gelmedi dedi ama bu onun stratejik hamlesiydi. Galatasaray'dan gerek Ocak ayında gerek önümüzdeki yaz transfer döneminde çok sıcak hamleler görebiliriz. Galatasaray'ın ilgilendiği 3 futbolcuyu aktardım. Belki başka isimler de gündeme gelebilir." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }