FUTBOL

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Zaha'ya ekstra para verecek"

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın Fildişili futbolcusu Wilfried Zaha'yla ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.

Abone Ol

A Spor'a konuşan Zeki Uzundurukan, Gabriel Sara transferine de eleştirilerde bulundu.

"YALAN SÖYLÜYOR"

"Okan Hoca ne dedi? Zaha için 'Oynamak istemediği için kadroya alınmadı' Zaha ne dedi? 'Yöneticilere sorun' demek ki burada futbolcu yalan söylüyor."

"YÜKLÜ MİKTARDA BONUS VERECEKLERMİŞ"

"Galatasaray çok büyük bir hata yaptı. Zaha'yı UEFA listesine yazdı. Eğer Young Boys'u elerlerse kendisine ekstra yüklü miktarda bonus parası vereceklermiş. Rakam çok yüksek bir rakam söylemek istemiyorum ama inanamadım. Hem transfer görüşmesi yapmak istemiyor hem de bonustan yararlanmak istiyor. Takımın kimyasını bozuyor. Okan Hoca'yı zor durumda bırakıyor. Madem oynayacaktı neden Konyaspor maçının kadrosunda yoktu? Erden Timur rakamları açıkladı senelik 7-8 milyon Euro kazanıyor."

"MALİYETİ 40 MİLYON EURO'YU GEÇİYOR"

"Gabriel Sara'yı alıyorsun neden 5 yıllık sözleşme yapıyorsun, ya kötü transfer çıkarsa ne olacak? Tüm maliyeti 40 milyon Euro'yu geçiyor. Icardi'nin maliyetinin 2 katı neredeyse. Oyuncu inşallah güzel oynar ve bizi yanıltır."

"1 MİLYON EURO VERELİM DEDİLER YİNE GİTMİYOR"

"Sergio Oliveira'ya Galatasaray'dan aldığı maaşla aynı teklif geldi adam gitmek istemiyor. Hatta Galatasaray yönetimi alacağı paranın üstüne 1 milyon Euro verelim dediler yine gitmiyor adam." dedi.