44 yaşındaki Başantrenör, transfere dair önemli mesajlar da verdi.

"3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

Okan Buruk'tan Ergin Ataman'a tebrik mesajı Okan Buruk'tan Ergin Ataman'a tebrik mesajı

"Galatasaray taraftarına şunu söylemek istiyorum yeni sezon için seçtiğimiz oyuncular hep çıkışta olan isimler. Kısa oyuncularımız daha çok hücum gücüyle ön plana çıkmış oyuncular ama seçim yaparken herhangi bir savunma zaafı olmamasına dikkat ettik. Uzun oyuncuları ise geçen yıl problem yaşadığımız ribaund ve savunmada kuvvetli isimlerden seçmeye çalıştık. 3 transfer daha yapacağız. Yeni ekleyeceğimiz uzun ve kısa oyuncunun da savunmacı olmasına özen gösteriyoruz. Pazarı takip ediyoruz. Eğer takımı üste çekecek, bütçemiz, imkanımız dahilinde bize sınıf atlatacak bir oyuncu bulursak şartlarımızı zorlayacağız. Bu konuda yönetim de adım atacaktır. Taraftarımız kısa süre içinde takımı tamamlayacağımızı bilsin."

"BİR RİTİM YAKALAMIŞTIK"

"Taraftarların salona gelerek destek vermeleri konusunda ise bizim önce bir ışık yakmamız lazım ki taraftarımız da bizi takip etsin. Sezon sonunda da aslında bir ritim yakalamıştık, playofflara da formda girdik ama sahamızda kaybettiğimiz Karşıyaka maçı bizim için sezonu kapattı. Aslında o turu geçeceğimize, hatta finale kadar çıkabileceğimize inanıyorduk ama bunu beceremedik. Bu hedefimizi yeni sezona erteledik."

MAÇLAR HANGİ SALONDA?

"Yeni bir salona geçiyoruz. Büyük ihtimalle bu da kısa sürede netleşecek. Eski Abdi İpekçi'ye geçiş yapıyoruz. Bu da bence taraftarımızı motive edecek ve salona çekecek bir etken. Onların da tüm desteğini sezon boyu arkamızda hissetmek istiyoruz." demeçlerini kullandı.