Yağız Sabuncuoğlu, Batshuayi'nin transferde yaptığı fedakarlıklardan bahsetti.

"BÜYÜK PARALARI REDDETTİ"

"Şunu çok açık ifade edeyim. Batshuayi'nin ailesi net olarak İstanbul'da kalmak istiyor. 3 yıldır burada mutlu, mesut geçiniyorlar. Çok yakın zamanda 6.çocuğu da oldu. Büyük paraları reddetti Galatasaray'a gelmek için. Burada Fenerbahçe işi çok ağırdan aldı, Batshuayi biraz kırıldı diyebiliriz aslında. Çünkü daha fazla ilgi ve alaka bekliyordu Fenerbahçe'den o dönüşü alamadı. Bir de bu yapılanmada kendi rolünü geri planda gördü."

"SHABAB, CLUB BRUGGE, ANTWERP..."

"Oyuncuyu hem Arabistan hem de Avrupa'dan isteyenleri fazlaydı. Örnek verecek olursak Al-Shabab ciddi rakamları gözden çıkardı. Yani Galatasaray'da alacağı paraların fazlasını kabul edebilirdi. Eğer ülkesine dönmek isteseydi Club Brugge ve Antwerp'in teklifleri de masadaydı, oralı bile olmadı."

Dursun Özbek ve Okan Buruk'tan transfer kararı! 5 madde... Dursun Özbek ve Okan Buruk'tan transfer kararı! 5 madde...

"YALANLADILAR AMA GÖRÜŞTÜLER"

"Bundan 1 ay önce Okan Buruk'un imza töreninde Batshuayi'yi yalanladılar ama görüştüler ve el sıkıştılar. Hatta Batshuayi, ailesini tatile gönderdi. Galatasaray'la görüşmeye devam etti. Fransa'da sağlık kontrollerinden geçti. Fenerbahçe yönetimi geç kaldı. İşi çoktan bitirdiler." ifadelerini kullandı.