FUTBOL

Volkan Demirel'in Galatasaray yorumu: "Sadece 2 futbolcu..."

Spor yorumcusu Volkan Demirel, Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde puan kaybettiği Rigas maçı hakkında konuştu.

Abone Ol

Asist Analiz'e konuşan Volkan Demirel, Galatasaray'ın rehavete girdiğini belirtti.

"HİÇBİR ŞEY GÖRMEDİK"

"Galatasaray skoru 2-0'a getirdikten sonra farka gideceğini düşünmüştüm. Ama yine havaya girdiler veya rehavet adına ne derseniz deyin. Tamamen oyundan koptular. Organize, birlikte hareket etme, verkaç, şu bu hiçbir şey görmedik. Bakın bu tip kazalar Türk futbolunda olmuştur ama bir oyun görürdük 5-10 tane yüzde 100 gol kaçırırsın vs. hiçbir şey yok."

"YUNUS VE SANCHEZ TOPARLIYOR"

"Galatasaray'da sadece 2 futbolcuyu beğendim. Davinson Sanchez ve Yunus Akgün. Sanchez savunmayı toparlıyor, önde karşılıyor, dönen topları alıyor. Yunus zaten kendisini geliştirmiş ve odak noktası daha iyiye gitmek üzere. Diğer taraftan bak Barış Alper ve Abdülkerim gibi oyuncular iyi değil. Milli Takım dönüşü çok dinlenmeden geldiler. Fenerbahçe'de Çağlar ve Mert Müldür'de aynı şeyler yaşanıyor."

"RAKİP TOPU BIRAKIYOR"

"Galatasaray topla oynama konusunda üstün olabilir ama rakamlar sizi yanıltmasın. Rakip zaten topu sana bırakıyor. Taktiği o. Sabaha kadar da oynasan adamlar o topu senden almazlar. O şekilde taktiğini yapmışlar. Seyirciler belki rakamlara aldanabilir ama biz futbolcular onun ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Alanya maçı ise bir reaksiyon maçı olacak. Olumlu veya olumsuz. Tribünlerin de bir reaksiyon göstereceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }