TV100'e konuşan Volkan Demirel'in pozisyonlara ilişkin yorumları şöyle...

"OFSAYT DEĞİL"

"Batshuayi attığı golde Hataysporlu Cemali’yle topa çıksa bu pozisyon ofsayt. Ama o pozisyon geride kalıyor ve yeni pozisyon başlıyor zaten yeni aksiyon etrafında Batshuayi yok. Devamında da atılan gol ofsayt değil."

"PENALTIYI ALMIŞ"

"Galatasaray'ın kazandığı penaltıyla ilgili şunu söylebiliriz Icardi resmen penaltıyı almış. Bu bir futbolcu meziyetidir. Ben defalarca kez penaltı yapılmasına rağmen kendisine yapılan darbeyi ve müdahaleyi kanıtlayamadığı için es geçilen penaltılara veya kırmızı kartlara şahit oldum. Bizim zamanımızda VAR yoktu."

"HAKEMLER BAHANE DEĞİL"

"Şampiyon olan veya kümede kalan takımlar için hakemler bahane değil. Daha iyi kadro kuracaksın şampiyon olacaksın veya ligde kalacaksın. Hele ligin ilk haftasından hakem konuşmak hiç doğru değil. Sürekli bunu yapa yapa futbol olarak gelişmiyoruz."

"MOURİNHO'NUN TARZI BU"

Hüseyin Yücel, Galatasaray yönetimine gönderme yaptı Hüseyin Yücel, Galatasaray yönetimine gönderme yaptı

"Fenerbahçe maçından sonra Mourinho, Galatasaray maçıyla ilgili bir şeyler söyledi. Adamın tarzı bu. Pasif bir kişiliği yok. Yani Galatasaraylıları veya camiasını hedef alan bir demeç vermemiş. Ayrıca saygı ve nezaket çerçevesi içerisinde karşılıklı atışmalar olabilir. Guardiola ile daha önce yaşadı bunları. Güzel de bir rekabet ortaya çıktı." dedi.

Editör: Berksan Sabancı