Taktik Mania'dan Barış Cenk Akkaya'ya konuşan Ünal Aysal, camianın son durumunu değerlendirdi.

Ümit Davala: "Ben onun yerinde olsam Okan Hoca'ya sorardım..." Ümit Davala: "Ben onun yerinde olsam Okan Hoca'ya sorardım..."

"GÜVEN VE BEKLENTİLERİ TAYİN EDER"

Soru: "Sizden önceki başkan Adnan Polat'ın kulislerde aday olacağı söyleniyor. Deneyimlerinize göre olası Adnan Polat'ın adaylığı konusunda ne düşünüyorsunuz?"

Ünal Aysal: "Şu an görev başında bir yönetim var. Bunları konuşmak için hem çok erken hem de etik değildir. Tüzüğümüz şartlarını karşılayabilecek her üyemiz kurumun demokrasisi gereği aday olabilir. Ama seçimin başarısını rakiplerin kişiliklerinden ziyade seçmenin güven ve beklentileri tayin eder."

"CİDDİYE ALINMASI GEREKEN İŞARET"

"Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır, her zaman başka rakip adaylar da ortaya çıkacaktır. Geçmişte de görev yanlışlıkla bir süre için ehil olmayan kişilere teslim edilmiş olsa dahi camianın deneyimli ve doğal refleksi ile onarılmış ve bu yanıltı her zaman çok kısa süreli olmuştur. Ancak yine de bunların bugün konuşulmaya başlamış olması Genel Kurul öncesi ciddiye alınması gereken bir işaret olarak algılanmalıdır." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı