İbrahim Hacıosmanoğlu, yakın zamanda yeniden seçim olacağını iddia etti.

"KAYBEDEN 4 İSİM VAR"

"TFF Başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kazanmasına vesile olan herkese helal olsun. Mehmet Büyükekşi eğer kendisi tasını tarağını alıp gitseydi belki önümüzdeki dönemlerde yeniden Başkan olabilirdi. Kaybeden 4 isim var; Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ, Mehmet Baykan, Mustafa Eröğüt ve Mehmet Büyükekşi. Özellikle Gümüşdağ ve Baykan, Türk futbolunun kara kutusu. Bunların yanında olursan şansın var, yanında olmazsan yok ederler. Ama Allah büyük işte. 5 oyla seçimi kaybetti. Ali Koç, Süleyman Hurma ve Ecmel Faik Sarıalioğlu büyük dirayet gösterdi. Büyükekşi'nin kaybetmesine vesile oldular."

"GALATASARAYLILAR İYİ YAPIYOR"

"İbrahim Hacıosmanoğlu seçimi kazandı hemen Galatasaray kulübünden tebrik mesajı geldi. Onların 7 delegesi de Hacıosmanoğlu'na oy vermişler. Galatasaraylılar bu lobi işlerini iyi yapıyor. Nerde ne zaman davranacağını iyi planlıyorlar. Ama ben Galatasaray camiasının artık Federasyonda eskisi gibi etkinliğinin olacağını düşünmüyorum."

"EŞ BAŞKANLIK OLACAK"

Oktay Derelioğlu: "Kimse Galatasaray'ı durduramaz" Oktay Derelioğlu: "Kimse Galatasaray'ı durduramaz"

"Bence TFF'de eş başkanlık olacak. Yani İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkanvekili Mecnun Otyakmaz'la birlikte kararlar alacaklar. Ben şöyle bir şey de bekliyorum belki de 4-5 ay sonra veya sezon sonunda yeniden seçim olabilir. Çünkü zamanında Haluk Ulusoy da böyle bir dirayet göstermişti ve yeniden seçim yapılmak zorunda bırakılmıştı. Bu ülkede her şey olabilir." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı