Ümit Özat, TFF ve A Milli Takım kadrosuyla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

"HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSIN"

"Kerem Aktürkoğlu asla kötü futbolcu değil ama bazen insan kendini başka yerlerde görür ya o seviyelerde hayatta değilsin. Ya maç 2-0 halen çalım deneyerek gol atmaya çalışıyorsun. Versene yanındaki adama. Şova ne gerek var? Sen bu kafayla hiçbir şey yapamazsın. Galatasaray Stadı'nda seni 100 kişi ıslıkladı diye bu kadar yaygara çıkarmanın anlamı yok. Bu baskıyı kaldıramazsan Avrupa'da hiç tutunamazsın. Orası daha felaket çünkü. Adamın gözünün yaşına bakmazlar. Burada Galatasaraylı taraftarların büyük çoğunluğu senin sırtını sıvazlar ama orada tek kalırsın."

Sinan Engin: "Galatasaray 2 tane yer, 5 tane atar" Sinan Engin: "Galatasaray 2 tane yer, 5 tane atar"

"KADROYU BERABER YAPIYORLAR"

"Bu Milli Takımın 1 tane papaz oyuncusu var Hakan Çalhanoğlu. Bence bu adam kadroyu herkesten önce biliyordur. Hatta bazıları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hamit Altıntop ve Hakan Çalhanoğlu'yla beraber yapıyorlar dese de inanırım. Montella'nın bir çaresizliği var çözemedim."

"TRABZON'UN LOBİSİ OLSAYDI"

"Eğer bu Federasyonda Trabzon lobisi olsaydı Ajax'da boy gösteren stoper Ahmetcan ve kaleci Uğurcan şans bulurdu. Bence ikisine de haksızlık yapıyorlar. Çekya maçında oynamalılar." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı