FUTBOL

Evren Turhan ve Ümit Özat'ın Okan Buruk kavgası: "Bu son..."

Spor yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u hedef alan Ümit Özat'a sert çıkıştı.

Abone Ol

Evren Turhan, Okan Buruk'la ilgili ağır ifadeler kullanan Ümit Özat'la bir daha BTV YouTube kanalında yayına çıkmayacağını ifade etti.

"AĞIR İTHAMLAR VE BEL ALTI YORUMLAR..."

"Ümit Özat’la yıllardır yayın yaptık zaman zaman kızdım, tartıştık, güzel yayınlarımız da oldu ama bu son artık benim kardeşim. Takım arkadaşım Okan Buruk’la ilgili yaptığı ağır ithamlar ve bel altı yorumlar nedeniyle bir daha yayına çıkmam. Bışar Özbey kardeşime de söyledim. Kendi bilir artık."

"SESİNİ KESERİM..."

"Ben bütün takımlara olumlu da olumsuz da konuşurum. Gördüğümü söylerim sonuçta işim bu. Yorum yapıyorum TV'lerde ve digital medyada ama hiç bir başkana, yöneticiye, teknik adama bel altı girmem, giremem, herkesi tanıyorum. Çünkü çoğu arkadaşım benim abim yakışmaz. Etkileşim uğruna 3-5 kuruş fazla alacağım diye aileden aldığımız terbiye böyle. Şükürler olsun kimseden maddi menfaatimiz de yok. He Galatasaray’ın hakkını sonuna kadar savunurum, laf söyleyene, hakaret edene, benim olduğum platformda cevabını fazlasıyla veririm. Bam bam bam, sesini 2 kelimeyle keserim benle baş edemezler, araya bırakırım, kızdırırım. TT olmak 1 dakikamı alır istesem 13 yıldır medya tecrübemden dolayı, etkileşim sorunum da olmaz hayatta. Biz Galatasaray’lılara da bu yakışır bence."

ÜMİT ÖZAT'TAN CEVAP GECİKMEDİ

Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, Evren Turhan'ın sözlerine şu ifadelerle cevap verdi: 

"Okan Buruk'la alakalı ağır ithamlarda bulunmadım. Daha önce bulunduğu ortamlarla alakalı hatırlatmalarda bulundum. Galatasaraylı diye sineye çekeceksek zaten bırakalım aynı yayına çıkmayalım. Sen demek ki Okanın milletin anasına ettiği küfürleri savunuyor isen zaten çıkmayalım yayına. Ha bu arada Okan'ın bulunduğu ortamları hatırlatmam zoruna gidiyorsa bırak zaten çıkmayalım yayına. Yoksa başka bi kanalla anlaştı isen mertçe söyle takiyeye gerek yok sonuçta hepimiz ekmek parası için bu işi yapıyoruz." dedi.