Ümit Özat, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray'a transfer çalımı atmak için böyle bir hamlede bulunduğunu söyledi.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray yönetimi hedef şaşırtıyor" Zeki Uzundurukan: "Galatasaray yönetimi hedef şaşırtıyor"

"MOURİNHO'NUN ONAYI YOK"

"Bildiğiniz gibi Galatasaray devre arasında fellik fellik sol bek aramıştı. Karagümrük, Levent Mercan'ı vermedi. Daha sonra Ali Koç önümüzdeki sezon için protokol yaptı. Bu protokole Süleyman Hurma'yla arasındaki dostluk nedeniyle uymak zorunda kaldı. Transfer ettiler. Mourinho'nun onayı yok. Muhtemelen de şans vermeyecektir. Neden böyle bir transfer yaptınız? Galatasaray'a çalım atmak, hava atmak için. İşte ben bunlara kızıyorum. Dünya'nın en iyi hocalarından birini getiriyorsun ve yaptığın transfere bak. Adamın Şampiyonlar Ligi beklentisine böyle mi karşılık vereceksin? Aynısını Caulker'i alarak Vitor Pereira'yı zor durumda bıraktırdın. Hocanı basının önüne attın."

"KÖHN'DEN İYİ DEĞİL"

"Bence Levent Mercan, Köhn'den iyi bir sol bek değil. Ama ikisi de büyük takımlarda oynayacak bir bek değil. Neden? İkisi de Almanya'da tutunamamış. Zaten iyi olsalar hemen böyle kestirip atmazlardı. Potansiyelleri vardır 1-2 seneye başka bir seviyeye gelirler o ayrı. Ben şu andan bahsediyorum." ifadelerini kullandı.