FUTBOL

Ümit Özat: "İkisi de tüm takımı koşturmak zorunda kaldı"

TV8,5 yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray'ın evinde 3-0'dan 3-3 berabere kaldığı Kasımpaşa maçıyla ilgili konuştu.

Abone Ol

Ümit Özat, Galatasaray'ın puan kaybetme sebeplerini anlattı.

"DOĞRU İŞLER YAPTI"

"Okan Buruk bu maçta bana göre doğru işler yaptı, değişikleri de doğruydu ama sonuç gelmedi. 2 yedikten sonra arkayı 5'lemek zorunda kaldı. Büyük takım skor koruyabilir. Yeri gelir 80 dakika da skoru koruyabilrisin. Ama bu sefer doğru işleri eğrisine denk geldi."

"BU HAFTA NE OLDU?"

"Kasımpaşa her takıma karşı her pozisyona girer. Her takımdan pozisyon da yer. Galatasaray karşısındaki takımı basite almamalıydı. Geçen hafta Mourinho'ya antrenörlük dersi veren Okan Buruk'a bu hafta ne oldu? Demek ki bazen inişler çıkışlar olabilir. Antrenörlük hayatımda en çok galibiyetleri Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman gibi hocalara karşı elde ettim. Ama bu onlardan iyi hoca olduğum anlamına gelmiyor."

"HAZIR OLURSA 40 GOL ATAR"

"Fenerbahçe bu hafta yenerse, Galatasaray derbide berabere kalıp Kasımpaşa'yı yense yine aynı şey olacaktı. Esas psikolojik üstünlük senin bugün golcülerinin sahnede olduğu akşamda galip gelmenden sonra yaşanabilirdi. Ben ne dedim? Osimhen hazır değildi geçen hafta. Bu şekilde hazır olursa 40 gol atar."

"YATAK ODASININ KİLİDİ ONDA"

"Galatasaray'ın olmazsa olmazı Sanchez. Galatasaray'ın yatak odasının kilidi onda. O olmadığı zaman herkes odaya girer. Torreira'nın da önünde görüyorum. Nelsson ve Abdülkerim oynadı. İkisi de tüm takımı koşturmak zorunda kaldı. Pozisyondan kaçışları yüzünden takımın boyu uzuyor. Kerem Demirbay ve Sara da yoruluyor. Sanchez hiçbir zaman mesafe aşmıyor ve takım arkdaşlarının dönmesine izin vermiyor." ifadelerini kullandı.