FUTBOL

Ümit Özat: "Galatasaray'da ikisinden birisi yalan söylüyor"

TV8,5 yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray yönetimi ve Kerem Aktürkoğlu'nun arasındaki sıkıntıyı değerlendirdi.

Abone Ol

Ümit Özat, Galatasaray'daki yerli futbolculara haksızlık yapıldığını iddia etti.

"BUNA RAĞMEN SESİNİ ÇIKARMADI"

"Kerem Aktürkoğlu mevzusu 1 yıldır devam ediyor. Zaha geldikten sonra işler karışmaya başladı. Bu çocuk kanatta iyi iş yapıyordu. Zaha geldiği zaman 10 numarada görev aldı ve hiçbir katkı veremedi haliyle. Buna rağmen sesini çıkarmadı. Elinden geleni fazlasıyla yapıyor."

HATİPOĞLU'NA ELEŞTİRİ

"Suçlu suçunu itiraf eder diye bir laf var. İbrahim Hatipoğlu'nun açıklamalarına baktım. Madem Kerem Aktürkoğlu gitmek istemiyor neden Spartak Moskova ile anlaşmaya vardınız? Zaha'dan çıkamadılar şimdi Kerem'i satmaya çalışıyorlar gibi algı dönüyor."

"TAKIM İÇİ DENGELER BOZULUYOR"

"Senin takımını ileriye götüren 2 oyuncu var, Kerem ve Barış Alper. Zaha 7 alıyor sen döndün Kerem'e 1,5 verdin. Olacak iş mi? Barış Alper de yıldız futbolcu, Milli Takım'da güzel işler yaptı. Bu adamın da zam istemeye hakkı var o zaman. İnsan ister istemez der bunu içinden. Takım içi dengeler bozuluyor. Zaha, Konyaspor deplasmanına gelmek istemiyor diğer taraftan Barış Alper zehirlendikten 1 gün sonra maça çıkıyor."

"BIRAK DA AĞZINI AÇSIN"

"Futbolcular profesyonel olabilirler ama robot değiller. Sen durduk yere bu futbolcunun kaptanlığını elinden alıyorsun. Etkilenmeyecek mi? Futbolcudan profesyonel olmasını istiyorsunuz ama siz yönetim olarak profesyonel olmuyorsunuz. 2 maç daha kötü oynuyorsa ne yapacaksın? Hiç satamayacaksınız. Sen Aurier, Ndombele, Tete gibi adamlara yıllık 3'er milyon Euro ver sonra Kerem'e bunu yap. Futbolcu bunları düşünmüyor mu? Senin son 3 transfer döneminde Davinson Sanchez dışında tutan transferin yok. Seni şampiyon yapan futbolcular bırak da ağzını açsın. Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan da ciddi fedakarlık yapıyor. Yedek kaldıklarında hiç küsmüyorlar, sahada terlerini akıtıyor."

"BİRİSİ YALAN SÖYLÜYOR"

"Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Kerem'e teklifler var diyor. Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu sadece Moskova'nın ilgisi olduğunu söylüyor. İkisinden birisi yalan söylüyor. Birbirlerinden haberleri yok, açığa düşüyorlar." şeklinde konuştu.