Ümit Özat, Okan Buruk'un son açıklamalarını da değerlendirdi.

"FATİH TERİM GİBİ OLMAYA BAŞLADI"

"Herkes transfer veya yeni sezonla ilgili planlama beklerken Okan Buruk 'Biz Galatasarayız, yaparız, hallederiz' moduna geçti. Fatih Terim gibi olmaya başladı. Gerek yok bunlara. Şunu da söyleyeyim Okan'ın hedefi Avrupa felan değil. Hocası Fatih Terim'in 4 senelik şampiyonluk serisini kırmak istiyor. Bunu yaptığı an o zaman 'Yeni İmparator' benzetmeleri daha fazla çıkacak."

"ERDEN TİMUR YÜKSELECEK"

"Galatasaray'ın ölüsünün bile 3 tane transfere ihtiyacı var. O yüzden taraftarın baskısı yerinde. Sağ bek, sol bek ve orta saha. Köhn'le, Dubois'le koca sezonu geçiremezsin. Kerem Demirbay da bir var, bir yok. Bana kalsa almasınlar, Fenerbahçeli olarak bunu derim. Ama gözüken eksikleri söylüyoruz. Diğer taraftan Erden Timur kılıçları çekmiş durumda. Bana göre Dursun Özbek tarafı da, Erden Timur tarafı da birbirinin altını oyuyor. Abuk-subuk menajerlik ücretleri çıkıyor. Divan Kurulu'nda bunlar hep gündeme gelir."

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'da havadan 25 gol atar" Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'da havadan 25 gol atar"

"CENK, BATSHUAYİ'DEN EKSİK DEĞİL"

"Galatasaray'ın Batshuayi hamlesine kötü demedim ama yetersiz dedim. Cenk Tosun ise Batshuayi'den eksik değil. Türkiye Ligi için yeterli bir hamle. Cenk bu ligde 15 golden az atmaz." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı