Ümit Özat, Okan Buruk'un çıkardığı kadro ve oyuncu tercihleriyle ilgili konuştu.

"OKAN HOCA TAKIMA MESAJ VERDİ"

"Young Boys, Galatasaray'dan iyi takım değil. Eğer devreye Lugano gibi takım 2-0 öne geçseydi 4-0 felan olabilirdi. Okan Buruk'un yaptığı değişikler işe yaradı. Devre arasında Muslera'nın sakatlandığını düşünmüyorum. Bence Okan Hoca takıma bir mesaj verdi. Morali bozulduğu için çıkması da abez çünkü deneyimli kaleci. Çıkması doğru muydu? Doğruydu. Barış'ı çıkarıp Ziyech'i almadı. Barış sağ bekte kaldı. Ziyech de çok etkiliydi."

"FİZİĞİ U-17 DÜZEYİNDE GİBİ"

"Jelert iyi oyuncu ama vücudu iyi değil. Fiziği U-17 düzeyinde gibi. Karşında Young Boys da olsa Şampiyonlar Ligi seviyesinde yeterli olamıyorsun. Belli ki scout transferi. Gelişir veya gelişmez onu göreceğiz."

ZEMİN ELEŞTİRİSİ

"Böyle sahalar, manevrası ve çabuk olmayan oyuncular için zordur. Nelsson, Köhn ve Abdülkerim çok etkilendi. Okan Hoca doğru değişiklikler yaptı ama neden Ziyech ile başlamadın? Böyle sahalar teknik oyuncuların sahasıydı. Sürekli 4-2-3-1 taktiğinde çok bağlı kalıyor. İşler kötü gittikten sonra değişiklikler yapıyor. İşler kötü gidiyorsa demek ki yanlış bir şeyler yapmışsın ki düzeltiyorsun."

SARA VE MERTENS YORUMU

Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..." Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..."

"Sara iyi futbolcu, hücum yönü iyi ama Galatasaray'ın oyunu iki taraflı oynayan bir 8 numaraya daha ihtiyacı var. Avrupa'da 2 ön libero ve bir 8 numarayla oynamaya alışman lazım. Mertens sana kupalar, şampiyonluklar kazandırdı diye hep oynatacaksın diye bir şey yok."

"SAVUNMAYI UNUTUYOR"

"Köhn'ün yerine sol bekte Berkan Kutlu başlasa daha iyi olurdu. Köhn savunmayı unutuyor, Berkan'ın hava hakimiyeti ve savunmaya yardımı daha iyi."

"2-3 KERE SAKATLANMASI NORMAL DEĞİL"

"Davinson Sanchez normalde İngiltere'nin 6 büyük takımında oynar. Ama bu oyuncunun senede 2-3 kere sakatlanması normal değil. Hep oynamaması Galatasaray'da sıkıntı yaratır."

OKAN BURUK'A ELEŞTİRİ

"Okan Buruk'un bu seviyede hakemlerle ilgili konuşmasına gerek yok. Hakemlik bir şey olmadı. Zemin konusuna katılıyorum. Senin kadron daha iyi İstanbul'a turu net bir şekilde geçmen gerekiyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı