FUTBOL

Ümit Karan'dan Fatih Terim'i kızdıracak sözler: "Artık..."

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve spor yorumcusu Ümit Karan, Galatasaray'da geleceği tartışılan Okan Buruk'la ilgili konuştu.

Abone Ol

Ümit Karan, Okan Buruk'un desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

"GİT KAFANI DİNLE"

"Galatasaray gibi Avrupa'da başarılar elde etmiş bir kulübün Şampiyonlar Ligi'nde olmaması hayal kırıklığı. Muslera kötüydü. Formsuz olabilirsin ama bunu sahada yansıtmana gerek yok. Git 1-2 hafta kafanı dinle ondan sonra kendine gel. Bu hareketler hiç hoş olmadı."

"BÜYÜK RİSK ALDI"

"Okan Buruk 4-4-2 taktiğiyle kumar oynadı ve tutmadı. Büyük risk aldı. Batshuayi ve Ziyech'i ilk 11'de başlatarak ikinci yarıdaki hamle sayısını azalttı. Kapalı defansa karşı oynuyorsun. 3.bölgede etkili olacak, atacağı paslarla rakibin dengesini şaşırtacak Mertens ilk 11 başlamadı. Bu da hataydı."

"TORREİRA'NIN 5 TANE CİĞERİ OLSA..."

"8 milyon Euro'ya gelen sağ bekin yerine Barış Alper oynadı. Sara ayakta durdu, iyi işler yaptı ama o paraları eder mi? Halen kafalarda soru işaretleri dolaşıyor. Torreira'nın 5 tane ciğeri olsa yine orta sahayı toparlayamazdı. Maç genelinde rakibin 8 tane ciddi pozisyonu vardı. Bunlar azımsanacak şeyler değil. Nelsson da bir yere kadar defansı idare etti."

"KİMSE AVRUPA KUPASI KAZANAMAZ"

"Ne Galatasaray, ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş kimse Avrupa kupası kazanamaz. Bu takımlarımızın savunması kötü. Belki ilerleyen yıllarda bir Konferans Ligi finali yaptıklarını görebiliriz."

"FATİH TERİM ARTIK..."

"Okan Buruk'un yerine Fatih Hoca'nın adı geçiyor. Fatih Terim artık TFF Başkanı veya Futbol Direktörü olmalı. Şenol Hoca, Mustafa Hoca ve Fatih Hoca gibi isimlerin dönemleri kapandı. Herkesin bir süresi var. O süreden sonra olmuyor. Avrupa'da genç hocalar görüyoruz. Okan Buruk da 50 yaşında 4-5 tane kupa aldı. Bu kırılma anlarında desteğe ihtiyacı var."

"3-5 GÜNLÜK KAMP..."

"Galatasaray, Adana Demirspor maçını mutlaka kazanmak zorunda. Milli arada 15 günlük bir süre oluşacak. 3-5 günlük Bolu veya Antalya kampı iyi gelebilir. Futbolcular arasında bir saygısızlık yapan yok ama mutsuzluk ve huzursuzluk var orada biraz kendilerine gelebilirler." ifadelerini kullandı.