Ümit Karan, Galatasaraylı oyuncuların performanslarını da değerlendirdi.

"İDARE ANLAMINDA ÇOK BAŞARILI"

"Galatasaray rakipleri fixe bağladı devam ediyor. Her maç ya 3 atıyor ya da 5 atıyor. Zaman zaman Okan Hoca'nın hatalarını söyledik ama 2 sene şampiyon olduğunu da unutmamakta fayda var. İdare anlamında gerçekten çok başarılı. Sakatlıktan dönenler hemen takıma katılıyor, yeni transferler uyum sorununu çabuk atlatıyor, oynamayan futbolcular sorun çıkartmıyor. 50 maçlık bir periyotta her futbolcu lazım sana."

"FUTBOL KİTAPLARINA DERS OLUR"

"Osimhen'in Galatasaray'da yaptığı 3 asist futbol kitaplarına ders olur. Özellikle PAOK maçında yaptığı asist, elle bıraktı sanki Yunus'a. Ben orada kaleye vururdum, o asist yaptı. Oyun zekası, becerisi ve çabuk davranması çok önemli. Fiziksel anlamda inanılmaz bir mesafe katediyor. Takım arkadaşlarına hücumda istasyon oluyor. Rakibi bozuyor, top saklıyor, prese gidiyor. İnanılmaz keyif veriyor. Osimhen-Icardi ikilisi rakipler adına korku filmi gibi. 3 tane stoper, PAOK maçında Osimhen'i tutmaya çalıştı. Defans oyuncularının odak noktası Osimhen ve Icardi olunca diğer oyuncular rahat edebilir."

"ATTIĞI GOL BÜYÜK USTALIK"

"Icardi tam anlamıyla striker bir golcü. Attığı gol büyük ustalık. İç saha maçlarında Osimhen-Icardi ikisini görebiliriz. Osimhen biraz daha sağ tarafa yanaşabilir çünkü koşuları yapıyor. Onun dışında Yunus'u eleştiriyordum. Neden eleştirdim? Yapabileceğini, daha iyi olabileceğini bildiğim için eleştirdim. Onda yetenek yok, yapamaz demedik. Adana Demirspor'da zaten kendini kanıtlamıştı. O potansiyelinin ortaya çıkması lazımdı. Karşılığı veriyor. Baskıyı artık kaldırabiliyor."

"DURAN TOPTAN GOLLERİ ÇOK GÖRECEĞİZ"

"Gabriel Sara duran topları çok iyi kullanıyor. Galatasaray'ın duran topta Sanchez, Abdülkerim, Osimhen, Kaan Ayhan ve Icardi gibi gol bulabileceği futbolcular mevcut. Bu sezon duran toptan golleri çok göreceğiz."

Ahmet Çakar'dan Serhat Akın'a: "Sakın korkma" Ahmet Çakar'dan Serhat Akın'a: "Sakın korkma"

GÜNAY'A ÖVGÜLER

"Rekabet her bölgede şart. Sevgi ve saygı çerçevesinde takıma büyük katkı verir. Günay ayaklarını çok iyi kullanıyor. PAOK maçında da gayet iyi performans sergiledi. Muslera da o tehlikeyi görüp performansını arttıracaktır."

"HOCALAR GÖREV ADAMLARINI SEVER"

"Kaan Ayhan, Alman altyapısından yetişti. Gösterişi sevmiyor, kendisine ne görev verilirse onu uyguluyor. Haddini bilerek oynuyor. Hocalar böyle görev adamlarını sever."

"PUAN KAYBI BEKLEMİYORUM"

"Haftalar önce Galatasaray'ın 8-10 maçlık seri yapacağını söylemiştim. Kasımpaşa ve Rigas maçlarında puan kaybı beklemiyorum. Bu süreçte rotasyon da olacaktır." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı