Ümit Davala, Victor Osimhen ve Davinson Sanchez'in takıma katkısından da bahsetti.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray kevgir stadına çevirdi" Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray kevgir stadına çevirdi"

"EN BÜYÜK ETKEN BUYDU"

"Galatasaray'ın derbiyi kazanmasındaki en büyük etken maç 2-0 olduktan sonra geriye çekilmediler. Halen önde bastılar. En büyük etken buydu. Herkes oyunun içerisinde kaldı. Sara ve Yunus tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdılar. Takım halinde iyi bir Galatasaray vardı."

"MAÇIN OYUNCUSU MERTENS"

"Ben bu maçın oyuncusuna da yine Mertens diyorum. 37 yaşında ama inanılmaz katkı veriyor. Napoli'den eski takım arkadaşı Osimhen ile çok iyi anlaşıyor. Şimdi Icardi geldiği zaman Galatasaray ya 4-4-2 veya 4-3-1-2 taktiğine geçiş yapacak. İyi giden Galatasaray'da Icardi nasıl bir yer bulacak? Okan Hoca bunu iyi düşünmeli. PAOK karşısında oynamak isteyecektir."

"SÜREKLİ SAKİN DAVRANDI"

"Yönetimle ilgili çeşitli iddialar ortaya çıktığı dönemde Okan Buruk hiçbir şeyi şikayet etmedi. Yönetime sahip çıktı, sakin davrandı. Sezon başında yediği tokatlar ona yardımcı oldu. Galatasaray şu an hem oyun hem de skor olarak doğru bir yolda. Transferler tak diye oturdu. Jakobs iyiydi, Sara zaten formda. Kaan Ayhan'ın en büyük artısı arkasında Sanchez'in oynamasaydı. Sürekli kademelere girmeyi başardı. Sanchez geldikten sonra taşlar cuk diye oturdu. Galatasaray toparlandı. Nelsson sonradan oyuna girdi ama hazır görüntüsünü görüyoruz. Baktığınız zaman ilk değişiklik 71.dakikada gelmiş demek ki hoca takımına güveniyor. 6 sarı kartlı oyuncusu olmasına rağmen. Puan farkı biraz daha açılabilir." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı