FUTBOL

UltrAslan'dan TFF Başkan Adaylarına Ali Koç göndermesi

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan, TFF Başkan Adaylarından Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı hakkında sert bir açıklama paylaştı.

Abone Ol

Sarı-kırmızılılar, Büyükekşi ve Yardımcı'nın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından desteklendiğini iddia etti.

"TARAFSIZ BİR FUTBOL YÖNETİMİNE..."

"Türk Futbolunda Seçime Doğru… Senelerdir rezalet ötesi yönetimlerin pençesinde can çekişen Türk futbolu adına şimdi önümüzde tarihi bir TFF seçimi var. Avrupa Şampiyonası’nda yaşattıkları gururla gelecek için önemli sinyaller veren bir oyuncu grubunu milli takım bazında daha da ileri taşıyacak adımları atmak, aynı zamanda mevcut sorunları da kökünden çözmek için artık işaret edilmiş ve atanmış holigan isimleri değil gerçekten liyakat sahibi tarafsız bir futbol yönetimine ihtiyaç duyulduğu aşikardır."

"SERVET'İ DE BÜYÜKEKŞİ'Yİ DE İSTEMİYORUZ"

"Bir tarafta UEFA görevi ile PR yapıp hiçbir vasfının olmadığını Merih'e verilen ceza ile bir kez daha kanıtlayan, tek adaylı Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy verecek kadar Holigan Servet Yardımcı, diğer tarafta ise Yalı Çocuğunun dadısı Bylockçu Büyükekşi var. Başarısız oldukları için Nihat Özdemir gibi isimlerin bile tatmin edemediği, daha sonra sipariş ile Büyükekşi'yi bu koltuğa oturtan ve sonsuz destek olan şımarık yalı çocuğunun TFF'de istediği gibi at koşturma planları, şimdi kendisine daha da sadık olan holigan Servet ile yeniden devreye girecek. Göreve getirdiği isimleri, beraber çevirdikleri tüm hukuksuz dolaplara rağmen başarı elde edemeyince kullanıp bir kenara atan bu şımarık yalı çocuğunun yeni oyuncağı Serveti de, dadısı bylockçu Büyükekşi'yi de TFF yönetiminde istemiyoruz."

"NASIL BİR SKANDAL GEREKİYOR?"

"Geçmişleri kirli, vasıfsızlıkları belli olan bu vizyonsuz piyonlarla Türk futbolunun kaybettiği yıllar yetmedi mi? Tarafsız, adil ve hukuka bağlı bir TFF yönetimi oluşturmak için futbolda daha nasıl bir skandal gerekiyor? Kulübümüzün de yaklaşan seçimde bu iki rezalet adaya karşı izlenecek yol haritasını bu isimlerin geçmişlerini ve muhtemel geleceklerini ortaya koyup her iki yalı kuklasına karşı hassasiyet göstererek gereken tepkiyi koymasını bekliyoruz. Yalı çocuğunun dadısı Büyükekşi ve Fenerbahçe’nin Yardımcısı Servet! TFF Başkanlığını hayal bile etmeyin, artık Türk futbolundan elinizi çekin." sözlerine yer verildi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }