FUTBOL

UltrAslan'dan Hatayspor kulübüne sert cevap

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan, Hatayspor kulübünün Galatasaray maçına ilişkin hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Abone Ol

UltrAslan'ın Twitter hesabından paylaştığı demeçler şöyle...

"AHLAKSIZLIKTIR"

"Kamuoyunun Fenerbahçe - Adana Demirspor maçındaki hakem performansını konuştuğu bir gecede bizim maçtan 24 saat sonra, Fenerbahçe maçının ise bitimiyle bu açıklamanın gelmesi kelimenin tam anlamıyla skandaldır ve manidardır.

Yaşanan asrın deprem felaketinde Hatay halkımızın acılarını, hassasiyetlerini birilerine yaranmak uğruna bu tarz demeçlerde kullanılması ise tek kelimeyle ahlaksızlıktır.

Geçen sezon kendi evinde oynadığı maçta tribünlerini Fenerbahçe’ye peşkeş çekmek, neredeyse bütün stadı Fenerbahçe’ye vermek için kendi kombineli biletli taraftarının yerini tribününü değiştiren bu zihniyetin kime hizmet ettiği bellidir, Hatay halkını ise temsil etmemektedir."

HATAYSPOR'UN AÇIKLAMASI

"Biz, yaşanan deprem felaketi sonrası sahaya sadece 11 futbolcu ile çıkan bir takım değiliz. Her şehir takımı gibi, o şehirde yaşayan herkesin desteği ve ortaya koydukları ruh ile sahaya çıkıyoruz. Ancak bir farkımız var: Bu fark, manen yaralı insanların desteği ile sahada mücadele etmemizdir. Şehrimizde yaşayan insanlarımızla karşılıklı bir sorumluluk duygusu ile sahada mücadele ediyor ve onlara bir maçlık sürede de olsa psikolojik destek vermeyi, kulübümüzün ve sahada mücadele eden oyuncularımızın en önemli görevlerinden biri olarak görüyoruz. Kulübümüz, verilen her hatalı kararın insanlarımızın psikolojisi üzerinde yarattığı olumsuz etkileri çok iyi gözlemlemektedir. Bu nedenle, verilen her kararın sağlamasını yapmakla görevli VAR hakemlerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.