UltrAslan, Sarı-kırmızılı taraftarların kenetlenmeleri gerektiğini söyledi.

"TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

"Değerli Galatasaraylılar,

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde aldığımız mağlubiyet ve Şampiyonlar Ligine katılamayışımızla birlikte camiamız hem maddi hem manevi açıdan önemli bir hayal kırıklığına uğradı.

Ali Ece: "Galatasaray yönetimi büyük tepki görecek" Ali Ece: "Galatasaray yönetimi büyük tepki görecek"

Sezona Süper Kupa kaybı ile başlamamız, sonrasında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde yaşananlar futbolun içinde bunlar olsa da açıkçası biz Galatasaraylılar açısından pek izahı olmayan başarısızlıklar olarak yerini aldı.

Tüm bu gelişmelerle birlikte kendini hem camiamızın hem medyanın kanaat önderi sananların ve birileri tarafından fonlanan bazı sosyal medya hesaplarının suyun karşı yakasıyla aynı dili kullanan algılarını yakından takip ediyoruz, etmeye devam edeceğiz.

Hizmet ettikleri odak gruplarının siparişleriyle sistematik saldırıları aylardır sürdüren, saf duygularla Galatasarayımızı yakından takip etmeye çalışan taraftarlarımızı yönlendirmeye ve etki altına almaya çalışanların temel amacı, Galatasarayımızı dokunulur kılabilmek, Hocamızı, futbolcularımızı yıpratmak, kısacası Galatasarayı her noktadan kaosa sokarak başarı odağından uzaklaştırmaktır.

Geldiğimiz noktada henüz sezonun başında yola Avrupa Ligi'nin önemli takımlarından biri ve ligde ise son iki sezonun şampiyonu ünvanıyla yine şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yolumuza devam edeceğimiz gerçeğiyle olayları değerlendirmek zorundayız.

Gündemle ilgili bir diğer konu ise Başkanımız Sayın Dursun Özbek sonrasındaki dönem için, Liseli Kafatasçılarla diğer bir grup liseliler arasında yaşanan dönem, iktidar ve Başkanlık mücadelesinin bir yansımasıdır.

Bu kavga esnasında alçakça adımızı karalamaya çalışanları da unutmamak üzere not ediyoruz. 

Elbet hukuk işleyecek, Adalet yerini bulacak ve bu müfteriler bugün çamur at izi kalsın politikalarının bedelini rezil olarak ödeyecekler.

Galatasaray camiası başarısızlığın hesabını sormayı da, yönetimsel yanlışlara ceza kesmeyi de, doğruları alkışlamayı da dışardan yönlendirmelerle değil kendi dinamikleri içinde yaparak Türkiye'nin en başarılı takımı olmuştur.

Bu dinamikler yine ihtiyaç halinde devreye girerek gereken çözümleri daima bulacaktır.

Tüm camiamıza hem Avrupa'daki mücadelesinde hem de 5. yıldız yolunda kenetlenmeye davet ediyoruz.

Kenetlenin! Başka Galatasaray yok..." sözleri kullanıldı.

Editör: Berksan Sabancı