Suat Ateşdağlı, Galatasaray yönetiminin rehavete kapıldığını söyledi.

"TARAFTAR BOŞA KONUŞMAZ"

Dursun Özbek: "Babamın oğlunu tanımam!" Dursun Özbek: "Babamın oğlunu tanımam!"

"Galatasaray'ın kaosta olması şampiyonluğun habercisidir ama bu sefer kaos yok. Ortada bir güvensizlik ve ümitsizlik hakim. Bu da sahaya yansıyor. Taraftar boşa konuşmaz. 2 sene şampiyon oldunuz diye ayaklarınız yerden kesilmesin. Burası Galatasaray. Faruk Süren, Ergun Gürsoy, Yurdaşen Karahasan, Fatih Terim gibi isimlerin görevlerine son verildi. Şampiyonlar Ligi'ni bile kazansan eleştiri alırsın. Camia olarak kültürümüz farklı."

"ASIL SEN KİMSİN?"

"Bir gazeteci çıkıyor Kerem Aktürkoğlu'na diyor ki 'Sen kimsin?' ben de ona şunu diyorum asıl sen kimsin? Galatasaray'ın transfer listeleri, sözleşmeleri, soyunma odası mahremiyeti gazetecilerin eline düşmez. Sevk idare önemli bir şeydir. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bazı şeylerle bizzat ilgilenmesi gerekiyor."

"ATAMALAR HALEN YAPILMADI"

"Galatasaray kulübünde Sportif A.Ş atamaları halen yapılmadı bazı isimlerle ilgili çeşitli iddialar çıkıyor ki onları burada söylemek istemiyorum. Zamanı gelince dile getiririz. Yönetimde egolar ve kişisel çıkarlar çatışmamalı."

"BAŞARININ MİMARI OKAN BURUK"

"Galatasaray'da kazanılan 2 şampiyonlukta başarının mimarı Okan Buruk'tur. Çok büyük sorumluluk aldı, kredisi yoktu ve elde ettiği başarılarla kendine kredi açtı. Oyuncu tercihleri hep eleştirildi. Ziyech'e herkes laf etti. Bireysel olarak şampiyonluk yolunda ciddi maçlar kurtardı. Egosu yüksek futbolcuları ayrı ayrı idare etti. Bunlar kolay işler değil. Ne oldu? Dzeko son haftalarda tıkandı İsmail Kartal hiçbir üretkenlik gösteremedi. Burada antrenör farkı devreye giriyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı