Uğur Karakullukçu, Mauro Icardi'nin rehavete kapıldığını söyledi.

Serhat Ulueren: "İkisini topla Sara'nın yarısı etmez..." Serhat Ulueren: "İkisini topla Sara'nın yarısı etmez..."

"ICARDİ'NİN PERFORMANSINI BOZDU"

"Geçen seneye bakalım büyük paralar verilen ve kendisine yer açılmak için Kerem Aktürkoğlu'nun 10 numaraya geçmesine sebebiyet veren Zaha, Icardi'nin performansını bozuyordu. Hiçbir zaman asisti, golden önce düşünmedi. Bireysel oyuncudan bahsediyoruz. Bugün Lyon'da sıkıntılar yaşıyor. Tete ise asla takım oyuncusu değil, henüz olmamış bir kanat. Galatasaray geçen senenin başında bu oyuncularda çok ısrar etti ve Icardi'den verim alamadı."

"SAKAT SAKAT OYNADI"

"Tüm bunlara rağmen Icardi'deki düşüşün sebebi takım değil yine kendisi. Böyle giderse Falcao'ya dönüşmek üzere. Eski Icardi'de elit özellikler görüyorduk. Geçen sene Ghezzal'le girdiği pozisyon ve yaşadığı sakatlıktan sonra eski performansı ortaya çıkmadı. Sakat sakat oynadı. Kafası rahat. 'Nasıl olsa bu ligde her türlü atarım' zihniyetinde takıldı. Yedeği Bakambu ve Vinicius olunca da Galatasaray el mahkum hep Icardi'yi oynatmak zorunda kaldı."

"OSİMHEN SAKATLANMAZDI"

"Osimhen gelir gelmez atmaya başladıktan sonra Icardi'nin sakatlığı hemen düzeldi. Eğer Icardi Arjantin'den dönmeyip, Osimhen tek forvet oynasa belki de sakatlanmazdı. Icardi'nin kendine bakmaması onu bu noktaya getirdi. 'Ben artık taraftarın sevgilisi oldum, her maç 20-30 çocuk benim peşimde. şu maç gol atar takılırım' düşüncesinde. Rigas maçında Batshuayi ilk 11 başlayıp, Icardi sonradan girse yorgun savunma karşısında gol veya goller bulabilirdi. Ama Galatasaray öyle bir noktaya geldi ki 81.dakikada oyundan alınan Icardi'nin asık suratını çekmek zorunda kalıyor. Batshuayi ise suratını asmıyor, direkt küsüyor. Kendine göre haklı ama Icardi de oyundan çıkınca suratını asmayacak, partnerine tebessüm etmeyi öğrenmeli. Batshuayi'nin de kendisine göre haksız tarafları var. Sana pozisyon geliyorsa o topu degaj diker gibi dışarıya atmayacaksın, gol yapacaksın. Atamazsan sonra böyle yedeğe düşersin." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı