FUTBOL

Uğur Karakullukçu'dan Dursun Özbek'e: "Hepsini açıklarım..."

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu transfer döneminde sessiz kalan Galatasaray yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Abone Ol

Uğur Karakullukçu, Galatasaraylı yöneticilerle ilgili de çarpıcı iddialarda bulundu.

"PARAYLA KENDİLERİNİ ÖVDÜRÜYORLAR"

"Galatasaray'da bazı yöneticiler var. Sosyal medyayı dizayn etmeye çalışıyorlar. Parayla kendilerini övdürüyorlar. Onların hepsini tek tek açıklarım. Sayın Dursun Özbek bunları bilsin. Hesaplar fonlanıyor yöneticileriniz tarafından."

"SIRF ERDEN TİMUR YAPTI DİYE..."

“Bu yönetimin asıl amacı Erden Timur ismini unutturmak. Erden Timur 6-7 milyon Euro civarında Amrabat transferi için kulübüyle anlaşmıştı. Halbuki istenen para 15 milyon Euro'ydu. Pazarlıkla, uğraşa uğraşa rakamı buraya getirdi. Fakat Dursun Özbek, sırf Erden Timur bu transferi yaptı diye veto etti."

"FENERBAHÇE FİYAT ARTTIRACAK"

"Kimi istiyorsanız Fenerbahçe de girecek, fiyat arttıracak. Rabiot'a girecekler göreceksiniz. Hangi orta sahayı istiyorsanız Fenerbahçe girecek transfere. Batshuayi'nin intikamı olmayacak mı sanıyorsunuz? Adamlar Mourinho'yu getirdi, tabii ki alacak intikamını. Oğuz Aydın da böyle gitti."

"EN İYİ SCOUT EKİBİ"

"Galatasaray scout ekibi Türkiye'de açık ara en iyi scout ekibi tartışmasız. Yaptıkları ortada. Engellenen transferlerin çoğunu bilmiyorsunuz. Emre Utkucan Galatasaray aidiyeti en yüksek insan, çok büyük değer." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }