FUTBOL

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da 3 tane bitik oyuncu var"

Kontraspor yorumcusu Uğur Karakulluku, Galatasaray'ın deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Rigas maçıyla ilgili konuştu.

Abone Ol

Uğur Karakullukçu, Galatasaraylı futbolculara sert eleştiriler sarf etti.

"NİYE 10 MİLYON EURO VERİLDİ?"

"Gabriel Sara benim hayal ettiğim bir 8 numara. Çok iyi transfer. Jakobs da tuttu. Jelert ise bu maçta da oynamayacaksa niye 10 milyon Euro verildi? Bu mağlubiyet de bir kırılma. Umarım Galatasaray ders çıkarır. Bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum."

BARIŞ ALPER'E ELEŞTİRİ

"Eğer sonuçlar böyle devam ederse kulübün toparlanması bekleniyor. Barış Alper veya başkası kimse Galatasaray'ın üstünde değil. Sadece koşuyor, ama nereye koştuğunu kendisi de bilmiyor. Bek kovalamayı geçtim arkasındaki sol bekle hiç konuşmuyor ve uyum sorunu devam ediyor."

"1 GALİBİYET BİLE ALAMAYACAKLAR"

"Pardon da Galatasaray neyin rehavetine girdi tam olarak? Young Boys'a elendiniz, adamlar 36.sırada Şampiyonlar Ligi'nde, Beşiktaş'tan da 5 yediniz. Lig maçlarını kazanınca rehavet oluşuyor değil mi? Galatasaray'ın bu rakibini Konferans Ligi'nde koysan oradan 24 tane daha iyi takım sayarım. Sıfır şaka. Göreceksiniz 1 galibiyet bile alamayacaklar belki. Galatasaray böyle bir takımdan organize atak ve paslaşarak ceza sahasına girmesine müsade etti."

"PART-TİME LİG OYNUYORLAR"

"Gerçekten çok korkunç bir skor. Geçen sene Başakşehir, Rigas'ın olduğu gruptan lider çıkmıştı. Adamlar ligini part-time oynuyorlar. Aralar felan var, tatile giriyorlar o arada başka işlerle uğraşıyorlar. Galatasaray'dan puan aldıkları için sportif direktörleri kendinden geçti."

"BATSHUAYİ HAKLI"

"Galatasaray'ın hücumunda 3 tane bitik oyuncu var. Mertens, Barış Alper ve Icardi. Bunlar şans buluyor ama sezona hazır giren Batshuayi şans bulamiyor. Kendisi isyan etmekte haklı."

"SEN NİYE ORADA VARSIN?"

"Okan Hoca maçtan sonra Osimhen'e ihtiyaç duyduklarını söyledi. Sen niye orada varsın hocam? Rigas'ı yenmek için bile Osimhen'e ihtiyaç duyuyorsan senin dokunuşun yok o zaman. Kerem Aktürkoğlu'nu ve Emin Bayram'ı sattınız. Her giden oyuncu elden çıktı. Peki her gelmek isteyen oyuncuyu alabildiniz mi? Jelert'ten önce Doue gelmek istedi kulübü vermedi. Jelert'e 10 milyon Euro vereceksin en azından bu maçta oynamalıydı." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }