FUTBOL

Tümer Metin: "Okan Buruk babamın oğlu değil..."

Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Letonya'da RFS Rigas takımıyla 2-2 berabere kaldığı maç hakkında konuştu.

Abone Ol

Tümer Metin'in Galatasaraylı futbolcularla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

"EKİM AYI ZOR GEÇER"

"Futbolcular için Ekim ayı çok zor geçer. Çünkü mevsim değişir, hava şartları tam hasta olmanızı sağlayabilir. Sezon başında yaptığınız idmanların meyveleri orada çıkar.

"BİRAZ YEŞİLDEN UZAKLAŞMALARI LAZIM"

"Galatasaray derbiye kadar hakikaten çok zor günler yaşadı. Peşine gelen Fenerbahçe derbi galibiyeti ve PAOK galibiyeti nefes aldırdı ancak ipleri elden bıraktılar. Puan kayıpları hep kırılma oldu. Önce 3-0 ardından 2-0'dan geri dönüşler. Oyunu bıraktılar futbolcular ya. Temas felan hiçbir şey yoktu. Barış Alper düşüşte, Kaan düşüşte, Abdülkerim düşüşte. Bazen uzak hava iyi gelir. Biraz yeşilden ve çimden uzaklaşmaları lazım."

"OSİMHEN VE ICARDİ, HOCANIN ÜZERİNDE"

"Okan Buruk benim babamın oğlu değil. Teknik adamların 1 maç üzerinden özür dilemelerini doğru bulmuyorum. 'Bize yakışmadı, daha iyi olacağız' dersin olur biter. Futbolcular 2-0'dan sonra 'Maç bitsin de, Letonya'dan dönelim, Milli araya girelim' düşüncesine kapıldılar. Ben iddia ediyorum Osimhen ve Icardi, hocanın üzerindeler. Bakın sevk ve idare başka bir şey. Oturup sohbet etmek çok başka." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }