FUTBOL

Tümer Metin: "Galatasaray'da tehlike başlıyor"

Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Young Boys'a 1-0 kaybettiği maçla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Abone Ol

Tümer Metin, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un da hatalarından bahsetti.

"ÜRKEK OYNADI"

"Galatasaray sürekli ürkek oynadı. Rakibinin üzerine gidemedi. Hep şişirdi topları, Icardi'yi bulmaya çalıştılar. Young Boys bu kanalları çok iyi kapattı. Galatasaray da üretkenlik gösteremedi. Ayrıca fizik ve kondisyon olarak da zayıf kaldılar. Rakip sana karşı hep temaslı ve top yapa yapa geldi. Maçın hiçbir dakikasında doldur boşalta dönmediler. Ben bu Young Boys takımından 3-4 futbolcu Galatasaray'a alırım ama taraftar kabul etmez çünkü alıştılar büyük kontratlı büyük oyunculara ucuz gelir böyleleri."

"OKAN HOCAYA YAZAR"

"Bu tur ve mağlubiyet net Okan Hocaya yazar. Senin kontratın devam ederken sahada yoksun, takımını yalnız bıraktın. Kadro tercihin tamamen yanlış. Sonrasında yaptığın hamleler de yanlış. Bir tek Kerem Demirbay orta sahayı tutmaya çalıştı. O hamlesi doğruydu. Galatasaray'daki en büyük sıkıntıyı açıklıyorum. Doymuşluk var. Nasıl olsa kazanırız rahatığı var. Böyle oldukça problemler devam eder. Çok tehlikeli bir durum bu."

"MAAŞ SIKINTILARI OLACAK"

"Galatasaray'da tehlike başlıyor. Herkes bu turu çantada keklik gördü. Kasaya 35 milyon Euro yazdılar ama beklenen olmadı. Geçen seneden beri Galatasaray'ın ekonomik sorunlarının olduğu tartışılıyordu. Şimdi maaş sıkıntıları olacak. Transfer yapacaklar mı? O da belli değil." ifadelerini kullandı.