Tanju Çolak, Galatasaraylı futbolculara dair ayrı ayrı tespitler yaptı.

"GÜNAY MAÇIN YILDIZIYDI"

"PAOK kötü takım değil. Geçen sene şampiyon oldular. Bu sezon 5 maçın 4'ünü kazandılar ligde. Galatasaray'ı zorladılar. Kalesinde devleşen Günay'ı gördük. Kutluyorum kendisini. Teknik ve farkındalığı çok yüksek. İstediği gibi yönlendiriyor topu. Maçın yıldızıydı."

"YUNUS FORMUNU DEVAM ETTİRSİN"

"Galatasaray'da kapris yok, herkes yardımsever, herkes birbiriyle konuşuyor, birbirlerine sarılıyorlar. Bu çok önemli, takım olmayı başarmışlar. Yunus bu formunu devam ettirsin, hem ofansif hem defansif anlamda katkı vermeye devam edecek."

"BARIŞ ALPER'İ BEĞENMEDİM"

"Galatasaray'ın bir avantajı da her an gol atabilecek oyuncuları var. Kötü de oynasanız bu size büyük artı getirir. Barış Alper'i PAOK karşısında beğenmedim, çok top ezdi. Ama kumaş iyi, çok güçlü. Biraz daha topsuz koşular yapıp, topla buluşsa daha iyi olacak."

ICARDİ'YE ÖVGÜLER

Evren Turhan 3-1'lik galibiyeti yorumladı: "Bu kadar beklemiyordum" Evren Turhan 3-1'lik galibiyeti yorumladı: "Bu kadar beklemiyordum"

"Icardi'nin attığı gole değinmek istiyorum. Hareketli topa nasıl dokunulur bize bunu gösterdi. Özel bir vuruş yaptı. Bilinçli atılan bir gol. Atılan vuruş kasıktan atılan bir şuttur. Bunu herkes yapamaz. Yunus'un golünde Osimhen'in asisti de değerliydi. Herkes yardımsever. Galatasaray, Osimhen'le birlikte özgüven kazanmış. Okan Buruk'u da tebrik ederim." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı