Emre Bol'dan Okan Buruk'a uyarılar: "Büyük ceza alabilirsin" Emre Bol'dan Okan Buruk'a uyarılar: "Büyük ceza alabilirsin"

Ekol TV'ye konuşan Tanju Çolak, Arjantinli yıldızla ilgili enteresan bilgiler aktardı.

"İLK GELDİĞİN ZAMAN FIRTINA GİBİYDİN"

"Her futbolcunun özel hayatı, aşk hayatı olabilir. Yok diyen yalan söylüyordur. Ama sen de oynayacaksın kardeşim. PSG'den ilk geldiğin zaman fırtına gibiydin. Esip, gürlüyordun. Kimse sana en ufak eleştiri yapmıyordu. 2 sene Galatasaray idmanı yedin, hareket etmiyorsun. Ben o zaman seni eleştiririm."

"5 GÜN GEÇTİ ORTALIKLARDA YOK"

"Icardi için dediler ki '2 güne döner' ben dedim ki bu Icardi 2 gün içerisinde dönsün bana Taksim meydanında istediğinizi yapın. Bak 5 gün geçti halen ortalıklarda yok. Habire story paylaşıyor, eşiyle küsüp barışıyor. Herkesin özel hayatını kendisini ilgilendirir ama sen tabelayı değiştiremiyorsan ben de bunu söylerim, kusura bakma."

"FORMA HAKKI OSİMHEN'İN"

"Böyle bi durumda o zaman forma hakkı Osimhen'in olur. Adam harıl harıl çalışıyor. Biz de yıllarca top oynadık. Kimin ne kadar çalıştığını, ne kadar idmanlı, formda olduğunu bilmiyor muyuz? Osimhen koşuyor, boğuşuyor, bir şeyler yapıyor. Forvetten bahsediyoruz takım arkadaşlarına asist yapıyor. Ego sıfır, bencillik sıfır. Bana göre Dünya'nın en iyi 5 forvet oyuncusundan birisi."

"8 KERE ÖZEL UÇAK GARANTİSİ..."

"Galatasaray yönetimi, Icardi'ye özel olarak Arjantin'e veya yurt dışına 8 kere özel uçak garantisi vermiş. Sözleşmesinde böyle özel madde var. Bu ayrıcalık niye? Daha bilmediğimiz farklı şeyler de var. Sen kasıktan sakatlanıyorsan, tatil yapıyorsun döner dönmez oynuyorsun. Bu nasıl iş? Kasık sakatlığı hemen nasıl düzeliyor? Ne tarafından bakarsan bak çelişki. Galatasaray, Icardi'nin yerine şimdiden golcü bakmaya başlasın veya Osimhen'i takımda tutsun. Erken uyarımı yapıyorum. Kulübün anahtarını vermişsiniz Icardi'ye. Allah bereket versin verin de büyük maçlarda sahneye çıksın. Al Rigas'ı yenemedin işte. Belki de Avrupa'da yine başarısız olacaksın." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı