FUTBOL

Sinan Engin'den Okan Buruk yorumu: "Enteresan"

Spor yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın RFS Rigas'la 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra tespitlerde bulundu.

Abone Ol

Sinan Engin, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi.

"1.LİG'DEN TAKIMA ALMAZSIN"

"Kasımpaşa maçında söylemiştik. Rakibi küçümsemeyeceksin, hafife almayacaksın. Galatasaray hafife aldı ve sonuçlarına katlandı. Rigas takımından 1 oyuncuyu Süper Lig'i geçtim, 1.Lig'den bir takıma bile almazsın belki. Öyle bir kadrosu var."

"OSİMHEN TAKIMIN YARISI"

"Icardi gol atıyor ama fizik olarak iyi durumda değil. Galatasaray Allah'tan Osimhen'i almış. Hem saha içinde çok bir antrenör hem de çok iyi bir santrafor. Osimhen olmasaydı Galatasaray'ın işi zormuş. Artık takımın yarısı diyebilirim. Icardi'nin Galatasaray'la problemleri yok ama kendisiyle problemi var. Anadolu takımlarına gol atıyorsun zaten ama bu performans yetmez. Fizik olarak yeterli değil."

"İYİ SINAV VERMİYOR"

"Galatasaray enteresan bir grafik çiziyor ve enteresan bir Okan Buruk seyrediyoruz. Oynayan takımlara karşı iyi motive oluyor, başarılı oluyor ama durduran, savunma yapanlar karşısında hiçbir şey yapmıyor. Acaba futbolcular Okan Buruk'u dinlemiyor mu veya otoritesini mi kaybetti? Senin kadron zaten iyi, önemli olan senin ağırlığını koyman. Bana göre şu an teknik direktörlük sınavını iyi vermiyor."

"EN AZ KREDİ OKAN BURUK'TA"

"Artık hocanın saha dışını bırakıp saha içerisine girmesi gerekiyor. Allah'tan Fenerbahçe maçını kazanmış. Belki de Türkiye'de en az kredisi olan hoca Okan Buruk. 2 sene şampiyon olan teknik adam neden bu konuma geldi? Hem saha dışındaki hareketleri hem Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi, bunun üzerine Kasımpaşa ve Rigas'a öne geçtiği maçları vermesi. Ayrıca Dursun Özbek yönetiminin zaten sıkıntıları vardı üzerine sportif sonuçlar da bir etken oldu. Eğer Okan Buruk Fenerbahçe derbisini kazanmasaydı belki de yönetim hocanın geleceğini, kaderini tartışıyor olacaktı. Bana göre halen geleceği pamuk ipliğine bağlı. Artık saha içerisinde odaklanacak, takımı daha fazla çalıştıracak. Bazı futbolcular çok fazla geziyor, detay vermiyorum. Özel hayatlarına dikkat etmeli." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }