Sinan Engin, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'yle ilgili sorunlar yaşayacağını iddia etti.

"12 MİLYON EURO'YA SATILMAZ"

Bünyamin Gezer'in derbi yorumu: "Ciddi gerilim var" Bünyamin Gezer'in derbi yorumu: "Ciddi gerilim var"

"Eğer senin elinde Kerem Aktürkoğlu gibi yıldız futbolcun varsa 12 milyon Euro'ya satılmaz 25 geliyorsa gel beraber satalım. Ama göreceksiniz bu Galatasaray Kerem'i çok arayacak."

"OSİMHEN'İ TARTIŞMAM"

"Napoli yönetimi, Osimhen'i Avrupa yerine Arabistan'a göndermek istiyor, çünkü daha fazla para kazanmak isteyeceklerdi. Osimhen reddediyor daha sonra Avrupa'dan da teklif gelmedi ve oradaki transfer tahtası kapanınca Galatasaray Osimhen'i transfer ediyor. Avrupa'ya niye gitmedi sorusunun cevabı budur. Osimhen'in kalitesini, becerisini, golcülüğünü asla tartışmam. Galatasaray yönetimi akıllılık yaptı ve güzel bir transfer hamlesinde bulundular."

"OKAN BURUK'U TEBRİK EDERİM"

"Şimdi Galatasaray'ın forvet hattına bakalım, elde kim var? Icardi, Batshuayi ve Osimhen. Icardi zaten gitti Arjantin'de takılıyor. 2 ay sakatlık süresi var. 1 ay da kendine gelmesi derken 3 ay yok. Bu sezon çok verim beklemeyin. 10 golü geçmez. Çünkü kafası İstanbul'da değil, Arjantin'de. Duygusal bir çocuk Wanda Nara ve ailesine çok bağlı. O zaman ne yapacaksın? En disiplinli oyuncun Batshuayi ile maça başlayacaksın sonradan Osimhen'e şans verip 4-4-2'ye döneceksin. 4-4-2 sisteminde Barış Alper veya Jelert sağ kanatta oynar, Sol kanatta da Jakobs veya Kerem Demirbay şans bulabilir. Okan Buruk'u tebrik ederim. Icardi'den bir şey olmayacağını anladı ve gol kralını kenara attı. Büyük cesaret."

"İŞİ ZORA GİRER..."

"Galatasaray eğer Fenerbahçe derbisini kaybederse özellikle farklı bir skorla kaybederse Okan Buruk ve yönetimin işi çok zorar girer. Bilet ve yolsuzluk iddiaları tavan yapar, Okan Buruk tartışılmaya başlanır. Ben böyle bir camia görmedim. 2 sene üst üste şampiyon olmuş hoca 3.hafta tartışılır mı? İşte bu denklemde düşüş başlar ve Galatasaray ligi 3.veya 4.bitirebilir. Galatasaray iyi oynar mı? Oynayabilir ama baktığın zaman Fenerbahçe'nin kadrosunu daha disiplinli ve otoriter görüyorum. Galatasaray'ın yeni transferleri soru işareti özellikle Sara ve Jelert. Jakobs'un ne olduğunu bilmiyoruz. Osimhen'in göstereceği katkı burada önemli olacaktır." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı