FUTBOL

Sinan Engin'den Barış Alper yorumu: "75 milyon € yapmıştım"

Spor yorumcusu Sinan Engin, A Milli Takımımızın Avusturya'yı 2-1 mağlup edip Çeyrek Final'e kaldığı maçı değerlendirdi.

Abone Ol

Sinan Engin, müsabakada forma giyen Galatasaraylı futbolcuların performansını da yorumladı.

"75 MİLYON EURO YAPMIŞTIM"

"Barış Alper maça çok iyi başlayamadı ama 10-15.dakikadan sonra devreye girdi. Son saniyelere kadar rakibin içinden geçti. Rakipte Sabitzer diye bir adam oynuyor. Ne eksiği var? Bu adamlara 80-100 milyon Euro paralar sayılıyor. Bana göre Avusturya'nın hücumcularının hepsinden iyi. Avusturya'yı kuşattı resmen. Bir de gol atsaydı değerini 75 milyon Euro yapmıştım. Merih Demiral maçın adamı ama Kaan Ayhan gizli kahramanlarından biridir. Abdülkerim birkaç pozisyon dışında ayakta kalmayı başardı."

BÜYÜKEKŞİ'YE ÇAĞRI YAPTI

"TFF Başkanı sayın Mehmet Büyükekşi, Çeyrek Final'de elensek bile çık adaylığını açıkla. Montella'yı sen ve Hamit Altıntop getirdi. Zaman zaman haksız yere eleştirildin. Gir seçimlere, kimse sana ağzını açamaz."

MERİH VE MERT GÜNOK'A ÖVGÜLER

"Merih Demiral attığı gollerin dışında, hayati müdahalelerde bulundu. Keza Mert Günok da yaptığı kurtarışlarla herkesi ayakta tuttu. Bu ikisi maçın yıldızları olmuştur."

"MONTELLA AKIL OYUNU YAPTI"

"Vincenzo Montella sadece değişiklik dakikalarında geç kaldı. Diğer türlü akıl oyunu yaptı. Sahaya sürdüğü oyuncuların hepsi doğru hamlelerdi, çıkan isimler de doğruydu. Ben ne olursa olsun kendisini tebrik ederim. Avrupa Şampiyonası'nda 8 büyük takım arasına kalmak gerçekten kolay değil." şeklinde konuştu.

Abone Ol