FUTBOL

Sinan Engin: "Okan Buruk, Jose Mourinho'ya ders verdi"

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, derbi galibiyetinden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a övgüler sarf etti.

Abone Ol

Sinan Engin, Galatasaray'ın yeni transferlerinin performanslarını da değerlendirdi.

"BENİ YANILTTI, İYİ OYNADI"

"Sara için ilk başlarda 20 milyon Euro'luk oyuncu değil dedim. Beni yanılttı, iyi oynadı. İşte bu transferler derbide oynayacak. Jakobs da elinden geleni yaptı. Ters kademeleri çok başarılıydı. Sen El Nesyri'ye verdin o kadar para, hiçbir şey yok. Belki de devre arası kiralık göndereceksin. Galatasaray'ın scout ekibi var, Fenerbahçe hoca getiriyor ve tüm transferleri ona yaptırıyor olmaz. Bugün puan farkı 5. Yarın Fenerbahçe, Beşiktaş'a puan kaybederse, Anadolu deplasmanında yenilirse 8 olur 11 olur. Neye uğradığını şaşırırısın."

"TORREİRA ASLAN GİBİ"

"Fenerbahçe'nin Fred, Tadic gibi oyuncuları sahte kahramanlar. Torreira aslan gibi oynadı. Fenerbahçe'nin orta sahasını tek başına sürklase attı, müthiş de gol attı. Bir futbolcu her maç çok iyi oynar mı? Oynar işte. Tebrik ediyorum seni. Okan Buruk antrenörlük dersi verdi Mourinho'ya. Yaptığı tüm değişiklikler doğru karardı. Icardi ve Batshuayi gibi silahını bile sürmedi sahaya. Maçı müthiş analiz etmiş. Mourinho hiç çalışmamış rakibine." ifadelerini kullandı.