Sinan Engin'den Okan Buruk yorumu: "Enteresan" Sinan Engin'den Okan Buruk yorumu: "Enteresan"

Asist Analiz'e değerlendirmelerde Sinan Engin'in öne çıkan sözleri şöyle...

"KEREM İLK 11 BAŞLAMALIYDI"

"Haftalardır kötü oynayan Kenan Yıldız'ın yerine gerek tecrübesiyle gerek iyi futboluyla Kerem Aktürkoğlu ilk 11 başlamalıydı. Semih de olabilirdi. Kerem sola, Barış sağa, Cenk de ileri geçince işler değişti. Maalesef Montella korkak davrandı ve cesaretli olamadı. Hollanda, poposunu kaldıramayan Weghorts'u aldı oyuna. Neden? Çünkü ilerde top tutmak istedi. Sen de bu hamleleri yapsaydın gol yemeden önce her şey çok farklı olabilirdi."

"BUGÜN BELKİ DE TRANSFER OLDU"

"Barış Alper Yılmaz ve ve Ferdi Kadıoğlu bugünkü futboluyla belki de başka takıma transfer oldu. Barış tek başına savunmanın içinden geçti. Ama çocuk da bir yere kadar yapabildi yani. Robot değil."

"FATİH TERİM OLSAYDI..."

"Bence Montella'nın yerine Fatih Terim olsaydı finale çok rahat çıkardık. Çünkü Fatih Hoca hiçbir zaman korkak oynatmazdı. Bana göre Montella başarısız. Hiçbir maçta direkt katkısı olmadı. Ben futbolcuların hepsinden memnunum. Belki de son 20 dakikada en güzel futbolumuzu oynadık. Oyuncuları tebrik ediyorum, Montella'yı eleştiriyorum, finali ikram ettin." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı