FUTBOL

Sinan Engin: "Galatasaraylı futbolcular gitmesini istemiş"

Asist Analiz spor yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın gündemine ilişkin çok sıcak bilgiler paylaştı.

Abone Ol

Sinan Engin, Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'le ilgili de konuştu.

BARIŞ ALPER VE TORREİRA VURGUSU

"Barış Alper Yılmaz gol veya asist yapmıyor ama savunmayı yoruyor, yıpratıyor. Aynı zamanda arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor. Torreira da çok gol asist yapmıyor ama yeri nasıl belli ediyor görüyoruz."

"SANA NE GALATASARAY'DAN?

"Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Mourinho, hakemi ve Galatasaray'ı hedef almıştı. Sana ne Galatasaray'dan? Hakemlik bir şey de olmadı. Fenerbahçe çok temposuz oynuyor. Eyüpspor bile daha göze hoş gelen futbol sergiliyor."

"16 MİLYON EURO ALIYOR"

"Bana Icardi, Osimhen, El Nesyri ve Dzeko arasından iki forvet al desinler Icardi ve Osimhen'i tercih ederim. Bence Fenerbahçe'nin aradığı bir isimdi. Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye önerilmiş ama tercih etmediler. Adam Galatasaray'a geldi Metin Oktay ve Bülent Korkmaz selamı veriyor. Nijerya mahallesinde Galatasaray'la doğup büyümedi galiba. 6 milyon Euro kazanıyor diyorlar. O paraları sadece Torreira'ya veriyorlar zaten. 16 milyon Euro kazanıyor toplamda. Bu yüzden Galatasaray'da çok mutlu."

"FUTBOLCULAR GİTMESİNİ İSTEMİŞ"

"Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nu sattığı paraya Kopenhag'tan Jelert'i aldı. Yanlış bir strateji. Biz bu oyuncunun Galatasaray'a uygun bir profil olmadığını ve o paraların karşılığını etmeyeceğini söyledik. Buna karşılık Kerem'le ilgili başka sıkıntılar var. İçerden aldığım bilgiyi söylüyorum. Futbolcular gitmesini istemiş. Geçimsiz olduğunu dile getirmişler. Soyunma odasında camı, çerçeveyi indirip yardımcı antrenörlerin üzerine yürümüş."

"TATLI REKABET VAR"

"Galatasaray'da Icardi ve Osimhen arasında tatlı bir rekabet var. Sen attın, ben de atacağım düşüncesinde takılıyorlar. Burada önemli olan Batshuayi'yi kaybetmemek. 3 haftadır yüzünün düştüğünü söylemiştik ama takılmasınlar. Fenerbahçe'de de zaman zaman böyle yapardı çıkıp golünü atardı. Mesele Kerem Demirbay'dan da kolay vazgeçilmemeli. Bu işin Ligi, UEFA'sı, Kupa maçları var. Hoca en doğru zamanda gelir, forma şansını oyuncusuna verir." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }