FUTBOL

Sinan Engin: "Galatasaray, Young Boys'un içinden geçecek"

Spor yorumcusu Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray - Young Boys maçı öncesi değerlendirmeler yaptı.

Abone Ol

Beyaz TV'ye konuşan Sinan Engin, Galatasaray'ın turu geçeceğini iddia etti.

"ELEYEMEZSE ÜZLÜRÜM"

"Bana göre Galatasaray, bu Young Boys'un içinden geçecek. Olur da Galatasaray eleyemezse futbolsever olarak üzülürüm. Avrupa yıldızlarını burada göremeyiz. Real Madrid, Manchester City yerine köy takımlarını izlemek zorunda kalırız. Ben Beşiktaşlıyım ama rakip takımın alacağı parasına bakmam, Galatasaray'ı desteklerim. Geriye düşse, gol de yese Young Boys o stattan çıkamaz. Rams Park'da Galatasaraylı futbolcular boğacak, ezecek diyorum."

"MUSLERA HATALIYDI"

"İlk yarıda Muslera çok hatalıydı. Galatasaray'da bir Muslera faktörü görüyorduk. Her maç kurtarıyordu Galatasaray'ı. En kötü beraberlik alabilirdi orada. Suni çim olması da etkiliydi mağlubiyette. UEFA, bu çim işini bırakması lazım artık."

GALATASARAY ELENİRSE NE OLUR?

"Eğer Galatasaray elenirse maddi açıdan çok ciddi bir kayıp olur. Bunun dışında zaten kaynayan kazan vardı Fatih Altaylı bir şeyler söyledi. Okan Buruk da ciddi şekilde sorgulanır ve eleştirilir." ifadelerini kullandı.