Sinan Engin, Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Osimhen'e övgüler sarf etti.
"BAŞKA NE KONUŞACAĞIZ?"
"Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı diyor ki Türkiye 2 kulübe endekslendi. Herhalde 2 kulüp konuşulur. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı konuşacağız başka ne konuşacağız. Beşiktaş ile ilgili ne anlatacaksın? Muci'yi 15 Milyon Euro'ya alıyorsun burnunun dibindeki Yusuf Sarı'yı almıyorsun."
"OSİMHEN HAKSIZ REKABET"
"Gününde olduğu zaman Galatasaray'ın yenemeyeceği takım yoktur. Samsunspor Başkanı yayına geldi. Neymiş Samsunspor'u gazlamışız. Beni istediğin kadar motive et. Burada Fulya yokuşu var. Sen yaparsın desinler bakalım çıkabiliyor muyum? Yarısında kalpten giderim. Zaten Galatasaray'ın Osimhen denilen haksız rekabet bir oyuncusu bulunuyor."
"TAKTİK MAKTİK YOK!"
"Bir takımın kapasitesi vardır. Galatasaray takımı formda olduğu zaman açık ara Türkiye liginin en iyi takımı. Bir maç Yunus, bir gün Barış Alper çıkıyor sahneye. Bazen Osimhen. Hepsi oynayınca fark oluyor zaten. Galatasaray, Samsunspor'a nefes aldırmadı. Galatasaray'da taktik maktik yok. Galatasaray'da taktik Osimhen. Samsunspor'un kapasitesi bu zaten. Kimse Başkan Yüksel Yıldırım'a felan laf atmasın. Belki de Galatasaray en iyi topunu oynadı. Okan ne yaptı? 75'de Osimhen'i dinlendirdi. Rahat davrandı. Kimsenin günahını almayın. Galatasaray şans vermedi." sözlerini kullandı.